Kayseri'de Saldırıya Uğrayan Manuel Fernandes'ten Saldırganına Cevap

Akın Ungan
14.04.2022 - 22:23 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 22:41

Kayserispor döneminde saldırıya uğradığını açıklayan Manuel Fernandes, saldırganının pişman olmasının üzerine "Kim yaptırdıysa açıklasın" dedi. İşte detaylar.

Kayseri'de Saldırıya Uğrayan Manuel Fernandes'ten Saldırganına Cevap

Kayserispor'da sözleşmesi feshedildikten sonra Şubat ayında Yunanistan'ın Apollon Smyrnis takımına giden Manuel Fernandes, Fanatik'e verdiği röportajda Sarı-Kırmızılı ekipte kadro dışı kaldığı dönemde skandal bir olayın başına geldiğini itiraf etmişti. Daha önce Kayseri'de saldırıya uğradığını anlatan Manuel Fernandes, saldırıyı yapan kişinin pişman olması üzerine Fanatik aracılığıyla saldırganına mesaj verdi.

Skandal olayı anlattı

Kayserispor'da kadro dışı kaldığı dönemde ülkesi Portekiz'den bir teklif aldığını fakat bu teklifi kabul etmediği için Kayseri yönetimi tarafından kendisine mobing uygulandığınu söyleyen Manuel Fernandes, 29 Ocak 2021 tarihinde antrenmandan evine dönerken planlı bir saldırıya uğradığını iddia etmişti.

Saldırganına cevap

Manuel Fernandes, saldırıyı açıklamasının ardından ortaya çıkan ve yaptığından pişman olarak kendisinden af dileyen saldırganına cevap verdi. Fernandes, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'yi ve Türk halkını çok seviyorum. Beşiktaş'ta ve Kayseri'de oynadığım dönemlerde Türkçe dersi aldım, Türkçe konuşabiliyorum. Bu da buraya olan aidiyetimi gösteriyor."

"Kim yaptırdıysa açıklasın"

"O nedenle Kayseri'de yaşadığım istenmeyen olayı Türk halkına mâl etmek istemiyorum. Ben olayı unuttum. Sadece bu olaya karışan arkadaştan rica ediyorum, bunu kim azmettirip, kim yaptırdıysa açıklasın. Türk futbolunun böyle insanlardan temizlenmesi lazım"

Senin için hazırladığımız haberler