Kayserispor As Başkanı: "Galibiyeti, taraftarımıza armağan ediyoruz"

06.01.2021 - 16:41 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 16:41

Süper Lig'de 17. hafta heyecanı sürüyor. Günün ilk karşılaşmasında Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor'a konuk oldu. Karşılaşmayı 21.dakikada Pedro Henrique'nin golüyle Kayserispor kazandı. Maç sonrası Hes Kablo Kayserispor kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz açıklamada bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 17. haftasında Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor ile karşılaştı. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Hes Kablo Kayserispor Kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz açıklamalarda bulundu.

Kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tokgöz, "Maça çok iyi hazırlandık. Oyuncular maçın öneminin farkındalardı. İyi de bir mücadele vererek galibiyeti aldık. Bu galibiyeti haftalardır 3 puan bekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Daha güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu

Senin için hazırladığımız haberler