Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den flaş transfer ve Sumudica açıklaması!

04.04.2018 - 16:00 | Son Güncellenme: 04.04.2018 - 16:00

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den flaş transfer ve Sumudica açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Fenerbahçe maçında aldıkları yenilgi, Deniz Türüç’ün geleceği ve birçok konunda önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Bedir’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Soyunma odasına girmek zorunda kaldım”

Fenerbahçe maçındaki kötü oyundan sonra tüm oyun planımız bozuldu. Galibiyet olduğu zaman soyunma odasına fazla girmem. Ekstra prim olduğu zaman arkadaşlar aracılığıyla iletirim. Ama böyle bir mağlubiyet olduğu için soyunma odasına girmek zorunda kaldım. Oyuncular çok üzgündü, teselli ettim. Daha sonra basın toplantısında böyle bir skoru beklemediğimi beyan ettim. Hocamız da bitkin bir vaziyetteydi. Bu tip mağlubiyetler olabilir. İlk 11'den 5 oyuncumuz eksikti. O da bizim için mazeret değil. Fenerbahçe güzel oynadı. Onları da tebrik ediyorum.

Sumudica ile toplantıda ne konuştular?

Tesislerde oyuncularımızla ve teknik ekiple bir toplantı yaptık. Daha sonra hocamızla bir toplantı yaptık. Bana takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Gerekçesini sordum. Söylediği şey şuydu; "Bu kadar Kayseri'yi severken, iyi hazırlanmışken böyle bir skoru beklemiyordum. Meslek hayatım boyunca böyle bir mağlubiyet almadım. Zorluk çıkarmayın, ayrılmak istiyorum." dedi. Ben de, "Bu kararında duygusallık mı ön planda, yoksa faydalı olamayacağını mı düşünüyorsun? Eğer öyleyse gerekli işlemleri başlatırız" dedim.

“Önümüzü açmak istediği için böyle bir karar almış”

O mağlubiyetin acısıyla yapılmış bir şeyse ben de buna gerek olmadığını söyledim. Biz Avrupa hedefi olan bir takımız. Bizim için önemli olan lig sonunda nerede olacağımız. "Takımı ileriye taşıyabileceğin konusunda umudun varsa burada kalmalısın" dedim. Kendisi de, "Hayır ben başaracağıma inanıyorum sizin önünüzü açmak, rahatlatmak için böyle davranıyorum" diye söyledi. Hocamız şimdi eskisinden daha hırslı. Bu konuşması beni gerçekten çok heyecanlandırdı. Hocamızın bu şekilde davranış sergilemesi beni çok gururlandırdı.

Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı hakkında…

Bugün gündemde birkaç konu var. Kulüpler birliği yasası, kulüplerin ekonomik durumuna alınabilecek önlemler, Süper Lig yasasıyla ilgili çalışmalar olacak. Ödenen vergilerin altyapıya aktarılması gibi konular var. UEFA'nın gözetimi devam diyor. UEFA, bu konuda bir takım kararlar açıklayacak. Hangi maddeden dolayı gözetim altında olacağını bilmiyoruz. Avrupa'dan men cezası gelmesi, ülke puanı açısından, ülke futbolu açısından bizim aleyhimize olur.

Deniz Türüç ve Atila Turan’a transfer teklifi var mı?

Sayın Fatih Terim'in veya başka hocaların Deniz Türüç’ü ya da başka oyuncularımızı beğenmesi hoşuma gider. Biz bundan memnun oluyoruz ama şöyle bir tabir vardır: "Doğmamış çocuğa don biçmek" diye. Şu an lig devam ediyor. UEFA'dan gelen takımlarla ilgili bir karar yok. Herkesin kendi bütçesini ona göre şekillendirmesi lazım. Ama gelen bir teklif yok şu an. Bu arada oyuncularımızı izlemek için bir ekip geldi. Deniz ve Atilla'yı izleyeme geldiler.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler