Kayserispor - Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy'a şok!

10.02.2019 - 09:33 | Son Güncellenme: 10.02.2019 - 12:33

Kayserispor - Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy'a şok!

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçı yöneten hakem Alper Ulusoy’un notu belli oldu. Ulusoy’un kızağa çekilmesi gündemde.

MHK yetkilileri Alper Ulusoy'a kırık not verdi

Kayseri-F.Bahçe maçının hakemi Alper Ulusoy'a karşılaşmanın gözlemcisi ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) yetkilileri kırık not verdi.

Alper Ulusoy 4 hafta dinlendirilecek

Sabah'ta yer alan habere göre; MHK'nın Ulusoy'u daha önce Halis Özkahya, Hüseyin Göçek ve Serkan Çimen gibi 4 hafta dinlendirileceği öğrenildi.

Kritik maçlarda görev aldı ama...

FIFA kokartı olmamasına rağmen son dönemde kritik maçlara atanan ve sergilediği performansla da dikkat çeken Alper Ulusoy, geçtiğimiz hafta Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada yerinde kararlarıyla gözlemci tarafından tam notla ödüllendirilmişti.

Ersun Yanal, Kayserispor maçı sonrası ne demişti?

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Maç kazanırsınız maç kaybedersiniz, zaman zaman iyi zaman zaman kötü oynarsınız. İki takımın ortaya koyduğu mücadelede ortamın gerilmesi futbolun doğal sonucudur. Artık VAR’dan sonra hakemler açısından pozisyonları kolaylıkla süzüp içerisinden çıkılmasını kolaylaştırıcı bir çok etken olmasına rağmen bunu maalesef değerlendiremez olduk” demişti.

Senin için hazırladığımız haberler