Kayserispor futbolculardan Berna Gözbaşı'na geçmiş olsun hediyesi

Feride Kara
04.02.2022 - 22:26 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 22:32

Spor Toto Süper Lig 24'üncü haftasında Yukatel Kayserispor, Atakaş Hatayspor'u 4-3 mağlup ederken sarı kırmızılı futbolcular maçın ardından konuştu.

Kayserispor futbolculardan Berna Gözbaşı'na geçmiş olsun hediyesi

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında Yukatel Kayserispor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya gelirken ev sahibi Kayserispor 4-3'lük galibiyetiyle sahadan ayrıldı. Maçın ardından Kayserisporlu Emrah Başsan, Uğur Demirok ve İbrahim Akdağ açıklamalarda bulundu. 

Berna başkanımıza geçmiş olsun

Emrah Başsan: Berna başkanımıza geçmiş olsun. İki gün önce miğde ameliyatı oldu. Yanına gittiğimiz zaman ona galibiyet edeceğimizi söyledik. Takım arkadşalarımı tebrik ediyorum. Bizim bir hedefimiz var. Takım arkadaşlarım ve hocamızla birlikte güzel hayallerimiz var. Tecrübeli ve karakterli bir takımımız. Güzel bir galibiyete devam eder ve yukarıya çıkmayı zorlayacağız.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gözdağı
Habere Git

Taraftarların desteği moralimi yükseltti

Uğur Demirok: Penaltıyı çok atmak istedim. Kaçırdıktan sonra taraftar ve yedek kulübesi beni çok destekledi. İlk yarı golü bulduktan sonra koruduk. İkinci yarı skoru iyi yere getirdik. Çok iyi oyun ve çok iyi mücadele ettik. Taraftarların desteği morallerimi yükseltti.
 

Fenerbahçe'yi elemek istiyoruz

İbrahim Akdağ: Bugün lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Karşılığını da aldık. Futbolda penaltı kaçar. Herkes kaçırıyor. Penaltıyı attıktan sonra Uğur ağabeye koştum ona armağan ettim. Herkesi yenecek gücümüz var. Organize goller attık. Uzun toplarla goller yedik. Önümüze emin adımlarla yürüyeceğiz. Galibiyeti başkanımıza hediye ediyoruz. Fenerbahçe'nin şu anki durumu bizi ilgilendirmez. Fenerbahçe ile oynacağız sonuçta. Neden Türkiye Kupası almayalım? Bu niyetle oynayacağız ve Fenerbahçe'yi elemek istiyoruz.
 

Senin için hazırladığımız haberler