Kayserispor-Go Ahead maçında talihsiz olay!

06.01.2019 - 22:06 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 22:06

Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor, devre arası kampında ilk hazırlık  maçında Go Ahead ile karşı karşıya gelirken, maça şok bir sakatlık damgasını vurdu.

Maçta bir pozisyon sonrası Kayserispor kalecisi Muammer, oyunun 67. dakikasında rakip futbolcunun darbesi sonucu bir sakatlık geçirdi. Sakatlanan Muammer için, sahaya sağlık ekipleri ve ambulans dahil oldu.

Kulüp Başkanı Erol Bedir, Ajansspor'a kaleci Muammer'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bedir, ''Oyuncu dilini yutmuş, dili tersine dönmüş. Tabii öyle olunca nefessiz kalmış. Şu anda hastaneye kaldırılıyor. Durumu iyi, sağlık ekipleri de yanında. Uzun boylu bir şey olacağını sanmıyorum'' şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kayserispor - Go Ahead maçının 2. yarısının ilk dakikalarında Muammer Zülfikar'ın dili boğazına kaçtı. Hastaneye kaldırılan Kayserisporlu kaleci Muammer'in ilk müdahaleler sonrasında dili boğazından çıkartıldı!

Kayserispor, Muammer Zülfikar'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bugün oynadığımız Go Ahead Eagles maçında rakip futbolcu ile çarpışmasından dolayı, küçük bir travma geçiren oyuncumuz Muammer Yıldırım’ın çekilen tomografisinde herhangi bir negatif sonuca rastlanmamıştır.

Oyuncumuz yapılan tetkikler sonucunda bu akşam müşahede altında tutulacaktır. Oyuncumuza geçmiş olsun diyoruz.

Kamuoyunun Bilgisine

Senin için hazırladığımız haberler