Kayserispor'da Çağdaş Atan, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

01.04.2023 - 18:45 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 21:28

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 4-3 mağlup eden Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Kayserispor'da Çağdaş Atan, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Kayserispor'a 4-3 mağlup oldu. Trabzonspor 44 puanda kalırken, Kayserispor puanını 41 yaptı. Bordo mavililer bu sezon 4. kez bir maçta 4 ve üzeri gol yedi.

Karşılaşma sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

"Rakibin bize baskı yapmasını zorlaştırdık"

Karşılaşmada istedikleri her şeyi sahada yaptıklarını ifade eden Çağdaş Atan, “60 dakika muhteşem oyun oynadı takımım. Sahanın içinde çok farklı dizilim uyguladık. Rakibin bize baskı yapmasını zorlaştırdık. Yediğimiz gollerin 3’ü bireysel hata... Oyunu biraz daha soğutabilseydik bizim için çok daha anlamlı bir maç olabilirdi. " dedi.

"İstediğimiz her şeyi sahada yaptık"

Kazandıkları için mutlu olduklarını ve taraftara hiç bir zaman hayal satmadığını ifade eden Atan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Son 15 dakika topla oynamaktan vazgeçtik. Bilerek ve isteyerek yaptık bunu. Rakibin uzaktan orta atmasını istedik. Savunma oyuncularımızın işi biraz daha kolaylaştı. İstediğimiz her şeyi sahada yaptık. Çok önemli oyuncular kaybettik. Ama ben Kayserispor seyircisine hiçbir zaman hayal satmadım. 

İlgini Çekebilir
"Süper Lig'de görev yapmak istiyorum"
Habere Git

"Hayal etmekten başka şansımız yok"

Bizimle olmak isteyenlerle bir 11 bulduğumuzda Kayserispor taraftarının istediği oyun her zaman sahada olacak. Hayal etmekten başka şansımız yok. Hayallerimiz bütçelerden büyük. Bugün 13 tane galibiyet aldı benim takımım. Sadece beraberlik sayımız az. O konuda kendimizi eleştiriyoruz. Mensah çok uzun zamandır oynamıyordu. Müthiş oynadı. Thiam, basmadık yer bırakmadı. Herkes iyi oynadı. Onlara buradan teşekkür ediyorum."

"Benim de hedeflerim var tabii ki"

 Geleceği hakkında da konuşan Atan, "Oyuncularımızdan bunların karşılığını almak güzel. İlk toplantıda onların market değerini artıracağımızı, çok daha değerli olacaklarının sözünü vermiştim. Onlardan güzel şeyler duymak hoşumuza gidiyor. Benim de hedeflerim var tabii ki. Bir gün Avrupa neden olmasın. Ama şu an Kayserispor ile 2026'ya kadar sözleşmem var. Burada mutluyum. İnşallah sezon sonu transfer tahtası açılırsa daha iyi şeyler başarabiliriz." dedi.

"Fenerbahçe, Türkiye'nin en güçlü takımlarından bir tanesi"

Türkiye Kupası'da Fenerbahçe ile oynayacaklarını dile getiren Atan, "Bu galibiyet çok anlamlıydı. Çok zorlu bir periyoda giriyoruz. Trabzon, Fenerbahçe, Galatasaray deplasman... Dinleneceğiz şimdi. Fenerbahçe Türkiye'nin en güçlü takımlarından bir tanesi. Turu kovalayacağız. Sahanın içinde sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler