Kayserispor'a imza atan Bilal Başacıkoğlu'dan flaş Beşiktaş açıklaması!

12.06.2018 - 21:35 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 00:46

Kayserispor'un yeni transferi Bilal Başacıkoğlu, beIN Sports Haber'e açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'un yeni transferi Bilal Başacıkoğlu, beIN Sports Haber'e açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen 23 yaşındaki Bilal Başacıkoğlu'nu kadrosuna kattı.

beIN Sports'a konuşan genç oyuncu, "Oynamak için takımdan ayrılmak istedim. Beşiktaş da araya girdi. Kayserispor'u seçtim. Önce benim için daha iyi Kayserispor. Transfer döneminde sezon bittikten sonra Beşiktaş ile görüştüm. Ama Kayserispor benim için daha iyi. Van persie vardı bizle. O bana baya anlattı ülkeyi. İyi şeyler duydum. Elia Türkiye'de oynuyor, onlarla da görüştüm. Türkiye büyük bir yer. Hollanda'dan daha büyüktür. Fenerbahçe, Galatasaray.. Büyük takımlar var, Hollanda'dan büyük takımlar. Benim kendimi geliştirmem için şans.

Deniz Türüç ile konuştum. Çok pozitif konuştu. Amrabat ile konuştum. Kardeşi bizim takımda oynuyor. Sonra ben de Kayserispor'u seçtim.

Tabii, benim hedefim Kayserispor'da iyi bir performans sergilemek. Kayserispor'dan sonra Avrupa'ya gideriz. Kendim hedefim her maçı oynamak ve A Milli Takım'a katkım olmak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler