Kayserispor'da 3'üncü Hikmet Karaman dönemine 'taraftar' engeli

17.08.2021 - 16:32 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 23:13

Son dakika haberleri... Kayserispor teknik direktörlüğü ile anılan Hikmet Karaman, taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Kayserispor'da 3'üncü Hikmet Karaman dönemine 'taraftar' engeli

AJANSSPOR - HABER

 

Kayserispor'da Altay hezimetinin faturası teknik direktör Yalçın Koşukavak'a kesildi. Mağlubiyetten ötürü oyuncularının sorumlu tutulamayacağını belirten Koşukavak, takımıyla anlaşarak ayrılık kararına vardı. Kulüp yönetimi, 48 yaşındaki antrenörün yerini doldurmak için ilk olarak Hikmet Karaman'a başvurdu. Ancak, taraftar Hikmet Karaman'ı istemiyor. 

Gözbaşı, Karaman'ı düşünecek

Bir gün önce Kayserispor'un teknik direktörlük koltuğu için Hikmet Karaman'la anlaşmaya vardığını yazan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, bugün ilk haberine yeni bir güncelleme yaparak; Berna Gözbaşı'nın kararı düşüneceğini iddia etti. Başkan Gözbaşı, Kayserispor taraftarıyla karşı karşıya gelmemek için olası 3'üncü Hikmet Karaman dönemini tekrar gözden geçirme kararı aldı. 

Başkentte hazin son

Süper Lig'de son olarak MKE Ankaragücü'nü yöneten Hikmet Karaman, takımla çıktığı 18 maçta 1.11 maç başı puan ortalamasında kalıp küme düşmekten kurtulamamıştı. Daha önce 2 kez Kayserispor'u idare eden tecrübeli antrenör, 2004-05 sezonunda 1.32; 2018-19 sezonunda 1.20 maç başı puan ortalamasıyla oynadı. Karaman'ın Kayseri'deki son görev dönemi Başkan Berna Gözbaşı'nın ilk günlerine denk geldi. Gözbaşı, başkanlığının henüz 2. gününde Hikmet Karaman'ı görevden aldı.

Senin için hazırladığımız haberler