Berna Gözbaşı, Galatasaray maçı öncesi iki ayrılığı açıkladı!

13.11.2020 - 14:19 | Son Güncellenme: 13.11.2020 - 14:51

Süper Lig'de zorlu günler geçiren Kayserispor'da Galatasaray maçı öncesinde iki flaş karar alındı. Kayserispor Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ile Gökhan Ünal ile yolların ayrıldı mı? Başkan Berna Gözbaşı net bir dille açıklama yaptı.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da Galatasaray maçı öncesinde Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ve yardımcı antrenör Gökhan Ünal ile ilgili karar verildi. Bülent Bölükbaşı ve Gökhan Ünal ile yollar ayrılacak mı? Başkan Berna Gözbaşı bu konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar…

Bülent Bölükbaşı ve Gökhan Ünal ile yollar ayrılacak

Yakın zamanda teknik direktörlük görevine Samet Aybaba’yı getiren Kayserispor, Bülent Bölükbaşı ve yardımcı antrenör Gökhan Ünal ile yollarını ayırma kararı aldı.

Berna Gözbaşı ne dedi?

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, Samet Aybaba ile birlikte daha iyi olacaklarını söyleyerek, "Son maçlarda şanssızlık yaşadık. Lig daha uzun. Samet hoca ile birlikte daha iyi olacağız. Geçen yıl kendisini 5 dakika kadar görmüştüm. Ben kulübün başına gelince iki hafta nasıl kaldığına şaşırmıştım. Takım ve kulüp yoktu. Hocamızın bu gidişi ile yıpratılmasını doğru bulmuyorum. Artık birlikte olmamız lazım. Lige çok zorluklarla başladık. Nelerle mücadele edip nasıl takım kurduğumuzu anlatamam. Kulüp şehrin kulübü bir yıldır mücadele ediyorum. Bugün ben, yarın bir başkası olur. Bu bir emanettir, şanssızlıklar olabilir. Samet hocam ile birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Kulüpte Bülent Bölükbaşı ve Gökhan Ünal görevlerinden ayrılacak" dedi.

Galatasaray-Kayserispor maçı ne zaman?

Kayserispor, milli maçlar sebebiyle verilecek aradan sonra 23 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Saat 19:30’da başlayacak Galatasaray maçı öncesinde Kayserispor, 21 takımlı ligde topladığı 6 puanla 18.sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler