Kayserispor'da Muğdat Çelik'e ceza yolda

24.11.2020 - 21:56 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 21:56

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray maçında yaptırdığı penaltıyla eleştiri alan Muğdat Çelik'e kulübü Kayserispor'dan ceza gelecek. İşte detaylar...

İstanbul deplasmanında Galatasaray'dan 1-1'lik skorla puan almayı başaran HES Kablo Kayserispor'da penaltı yaptıran ve kırmızı kart gören Muğdat Çelik'in cezası belli oldu. Muğdat Çelik'e kulübün belirlediği rutin ceza uygulanacak.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, eskiden Galatasaray forması giyen ve penaltı yaptırdıktan sonra ikinci sart karı görerek oyun dışı kalan Muğdat Çelik için Twitter'dan açıklama yaptı.

Elle oynamadan gördüğü ilk kart da eleştirilen Muğdat Çelik için 'en değerli oyuncularımızdan biri' ifadesi kullanan Tokgöz şunları söyledi: "Kayserisporumuzun diger futbolculari gibi en değerli futbolcularından biri olan Muğdat, Galatasaray maçında aşırı motivasyon sonucu arzu ettiğimiz performansı gösterememiş ve ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştır. Kasıtlı davranış iddiaları Muğdat gibi karakterli bir futbolcuya yakışmadığı gibi çirkindir. Kendisine kulübümüzün belirlediği rutin ceza uygulanacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler