Kayserispor'da skandal, gelen ihtarname ile ortaya çıktı! Mame Thiam...

Özgür Koç
02.01.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 11:03

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Mame Thiam'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinde yer alan skandal detayı paylaştı. Detaylar haberimizde...

Kayserispor'da skandal, gelen ihtarname ile ortaya çıktı! Mame Thiam...

Transfer yasağını kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Kayserispor'da kulüp başkanı Ali Çamlı skandal bir durumla karşılaştıklarını açıkladı.

"Anlaştık ama birkaç gün sonra kulübe ihtarname geldi"

Fanatik'te yer alan habere göre; transfer yasağına neden olan dosyalardan Mame Thiam'ın menajerinin çalışmalarıyla ilgili görüşmeler yaptıklarını aktaran Çamlı, "Mame Thiam’ın menajerinin, 220 bin euro alacağı vardı. Konuştuk, bir rakamda anlaştık. Birkaç gün sonra kulübe ihtarname geldi." dedi.

"İşte bu kulüpler, böyle batıyor"

İhtarnamede 'Thiam transferinden alacağım olan 195 bin Euro’nun tarafıma ödenmesi, ödenmediği takdirde transfer yasağı ile ilgili işlem başlatılacak" yazdığını kaydeden Ali Çamlı, "Thiam'ın menajeri Saffet Bey’i aradım, ‘Thiam’ın menajeri sen misin, bu mu’ dedim. ‘O kim, ben tanımıyorum bile’ dedi. Thiam’a soruyorum, tanımıyor. İşte bu kulüpler, böyle batıyor. Sonra bir baktım sözleşmeye, ‘Thiam transferinde danışmanlık ücreti 195 bin euro’ yazıyor. Ne danıştıysak artık, ülkeyi yönetiyoruz herhalde” açıklamasında bulundu. 

Yönetim zor durumda

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kayserispor’da geçtiğimiz günlerde takımın önemli oyuncularından Olivier Kemen de sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılmıştı. Yaşanan ödeme sorunlarından dolayı bazı futbolcuların daha kulübe ihtar çektikleri belirtiliyor.

17 maçta 11 gol attı

Kayserispor'un 2021-22 sezonun başında Fenerbahçe'den 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Kamerunlu golcü Mame Thiam, bu sezon 17 karşılaşmada attığı 11 gol ve yaptığı iki asistle takımının skor yükünü sırtlanan isim oldu. Thiam'ın sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler