Kayserispor'da Mame Thiam ve Nurettin Korkmaz sakatlandı

Kerem Ergün
09.10.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 14:27

Kayserispor, bugün 14.30'da oynanacak HangiKredi Ümraniyespor maçında Mame Thiam ve Nurettin Korkmaz'ın sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyeceğini açıkladı

Kayserispor'da Mame Thiam ve Nurettin Korkmaz sakatlandı

Bugün saat 14.30'da HangiKredi Ümraniyespor ile deplasmanda karşılacak Yukatel Kayserispor'da maç öncesinde sakatlık krizi yaşanıyor.

Mame Thiam Ümraniyespor maçında yok

Yukatel Kayserispor resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre dün yapılan antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlanan Mame Thiam, Hangikredi Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Yukatel Kayserispor resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcumuz Mame Baba Thiam, HK. Ümraniyespor müsabakası hazırlıkları kapsamında 08.10.2022 Cumartesi günü yapılan antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlanmıştır. Yapılan tetkik ve muayenede sol ayak bileği iç bağında zorlanma (deltoid ligament strain) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavi ve rehabilitasyonuna ivedilikle başlanmıştır."

İlgini Çekebilir
Türkiye’nin EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Habere Git

Nurettin Korkmaz da sakatlandı!

Yine Yukatel Kayserispor resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre ise, perşembe günkü antrenmanda sakatlanan Nurettin Korkmaz da HangiKredi Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Yukatel Kayserispor'un resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şöyle: " Profesyonel futbolcumuz Nurettin Korkmaz, HK. Ümraniyespor müsabakası hazırlıkları kapsamında 07.10.2022 Perşembe günü yapılan antrenmanda sağ dizinden sakatlanmıştır. Yapılan tetkik ve muayene neticesinde oyuncunun sağ diz ön çapraz bağında kopma (total rüptür) tespit edilmiştir. Oyuncumuza acil şifalar diliyoruz."

Taraftarlar isyanda! Neden kamp kadrosuna alındı?

Yukatel Kayserispor'da taraftarlar sakatlıkların açıklama zamanından şikayetçi. Maçın ilk 11'inin açıklandıktan sonra sakatlıkların açıklanması taraftarların tepkisini çekti. Cumartesi günü Yukatel Kayserispor resmi sosyal medya hesabı tarafından yayımlanan HangiKredi Ümraniyespor maçı kamp kadrosunda Mame Thiam'a yer verilip maça az bir süre kala sakatlığının açıklanması ise taraftarların şaşkınlığını büsbütün arttırdı. Taraftarlar, sosyal medya hesaplarından " Thiam, maça giderken otobüste sakatlandı herhalde." gibi yorumlarda bulundular.

Thiam'ın form durumu

2021/2022 sezonu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 1.50 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Mame Thiam, bu sezon çıktığı 7 Spor Toto Süper Lig maçında 1 gol atarken 2 tane de asist yaptı. Geçtiğimiz sezon da Yukatel Kayserispor forması giyen Mame Thiam, sarı kırmızılı ekip adına çıktığı 27 maçta 12 gol, 6 asistle oynarken Yukatel Kayserispor adına sezonun yıldızlarından biri olmuştu.

Nurettin Korkmaz bu sene maça çıkmadı

Yukatel Kayseripor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Portekiz 2. Lig ekibi CD Trofense de forma giyen Nurettin Korkmaz, bu sene geri döndüğü Yukatel Kayserispor'un bu sezon oynadığı hiçbir maçta süre alamadı. 20 yaşındaki oyuncu 4 hafta düzenlenip sonra iptal edilen Rezerv Lig'de ise tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı ve takımına 1 gollük katkıda bulundu.

İlgini Çekebilir
TFF, Rezerv'i kapattı, bankayı açtı
Habere Git

HangiKredi Ümraniyespor - Yukatel Kayserispor maçı 11'leri

Spor Toto Süper Lig 9. hafta maçında bugün saat 14.30'da oynanacak olan HangiKredi Ümraniyespor - Yukatel Kayserispor maçının 11'leri belli oldu. Mücadele öncesinde Yukatel Kayserispor 12 puanla sekizinci sırada yer alırken HangiKredi Ümraniyespor 2 puanla on ikinci sırada yer alıyor.

HangiKredi Ümraniyespor: Orkun, Glumac, Allyson, Serkan, Lenjani, Sackey, Kartal, Avounou, Onur Ayık, Geraldo, Umut 

Yedekler: Anıl, Popov, Mustafa, Onur, Gagnidze, Mrsic, Oğuz, Valentin, Del Valle, Metehan

Yukatel Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Ramazan, Mensah, Gavranovic                                                                                                                                                                             

Yedekler: Abdulkadir, Hayrullah, Uzodimma, Ackah, Mane, Bertolacci, Gökhan, İlhan, Mustafa, Emrah

Senin için hazırladığımız haberler