Kayserispor'da tartışma büyüyor! Berna Gözbaşı'dan adaylık sinyali

22.08.2024 - 12:38 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 12:49

Kayserispor Kulübü eski başkanı Berna Gözbaşı, mevcut başkan Ali Çamlı'nın genel kurul kararı almasının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklama ile başkan adayı olabileceğinin sinyalini verdi.

Kayserispor'da tartışma büyüyor! Berna Gözbaşı'dan adaylık sinyali

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'e iki mağlubiyetle kötü bir başlangıç yapan Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, 2-1 kaybedilen Sivasspor maçının ardından istifa ettiğini ve genel kurul kararı alacağını söyleyerek bir önceki yönetime yüklenmişti.

"Kulübü bu hale getirenleri sahneye davet ediyorum"

Ali Çamlı, "Bugün itibarıyla genel kurul kararı alıyorum. Kulübü bu hale getirenleri sahneye davet ediyorum. Buyursunlar, yönetsinler. Bu sosyal medya kabadayıları var ya, gelecekler bu kulübü yönetecekler. Bundan sonraki süreçte burayı pis edenleri temizlemeye davet ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

"Kadınmış... O zaman başkan olmayacaktın kardeşim"

Çamlı, sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Berna Gözbaşı hakkında da sert ifadeler kullanarak şunları söylemişti:

"Kadınmış. O zaman başkan olmayacaktın kardeşim. Haysiyeti, onuru, şerefi varsa... Allah seni ıslah etsin başka bir şey demiyorum. bu kadar gözü dönmüşlük olmaz arkadaşlar. O zaman başkan olmayacaktın kardeşim. Şimdi Berna Gözbaşı'nın alacağım var dediği paralar için mi ter dökecek bu çocuklar. İnanın bu sokaklar onlara dar olur."

Berna Gözbaşı'dan cevap: "Bu işler tehditle olmaz"

Kayserispor eski başkanı Berna Gözbaşı ise Ali Çamlı'nın sözleri ve genel kurul kararıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Gözbaşı paylaşımında, "Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler "mahvolduk" edebiyatıyla, şovla, tehditle, özellikle her ortamda tarafima edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. Çalışmak ve emek vermek gerekir.” dedi.

"Gerekirse yeniden gelirim"

Başkan adaylığına da göz kırpan Gözbaşı, "Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye’nin en fazla konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler