Kayserispor Çağdaş Atan ile anlaştı

İsa Kethüda
15.06.2022 - 17:09 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 21:26

Kayserispor haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Kayserispor, teknik direktörlük görevi için Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına vardı. Detaylar...

Kayserispor Çağdaş Atan ile anlaştı

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, teknik direktör konusunda Ömer Erdoğan ile yapılan anlaşmanın bozulması üzerine Çağdaş Atan ile söz kesti. 

Prensipte anlaşma sağlandı

Daha önce Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan, sonrasında Alanyaspor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Atan ile gerçekleştirilen görüşmede prensipte anlaşmaya varıldı.

İmza hafta başı

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın hafta sonu Kayseri'ye geleceği, hafta başında da Çağdaş Atan ile resmi sözleşme yapacağı ifade edildi.

42 yaşındaki çalıştırıcı, teknik direktör olarak 48 maça çıktı. Bu maçların 21'ini kazanan genç teknik adam, 18 mağlubiyet, 9 da beraberlik yaşadı.

Kayserispor Çağdaş Atan'ı resmen açıkladı!

Kayserispor, yeni teknik direktörü Çağdaş Atan'ı resmen açıkladı. Kulüp, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Kulübümüz, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya varmıştır. Büyük Kayserispor camiasına hayırlı olsun." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler