Kayserispor'dan Deniz Türüç açıklaması! Galatasaray ve Fenerbahçe...

11.07.2019 - 18:09 | Son Güncellenme: 11.07.2019 - 18:09

Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Deniz Türüç'ün transferi hakkında bilgiler veren Oran Taşçı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yasir Subaşı ve Ozornwaafor transferi hakkında...

Yasir'i bonservisiyle alma durumumuz var. Ozornwafor'u kiralayacağız. Net bir durum yok. İki futbolcuyu da Kayseri'ye davet ettik. Kesinleşmiş bir durum yok. Yasir'i 6-7 aydır takip ediyoruz. Ali Başkan'la bu konuyu da konuşmuştu. Bonservisiyle almak istiyoruz.

Deniz Türüç hangi takıma transfer olacak?

Yasir Subaşı ile Deniz Türüç'ün transferi ayrı olarak değerlendiriliyor. Alper Potuk'un transfer edilmeyeceğini başkanımız da açıkladı. Deniz için gelen teklifler oyuncu artı para. Net bir durum yok. Öne çıkan takımlar oluyor. Bu transfer 1 haftaya kadar çözülür. Fenerbahçe, Galatasaray ve birçok takımdan teklif geldi Deniz Türüç için. Hollanda'dan da teklif geldi. Bizim için kulüp menfaatleri önemli. Henüz cevap vermedik. Deniz'in sözleşmedeki maddesinde 10 milyon Euro serbest kalma bedeli var. Sözleşme bedeli ayrıdır, pazarlık durumu ayrıdır. Deniz Türüç Kayserispor'da kalmak istiyorum, illa ki beni gönderin demiyor.

"Adbennour ile anlaşma yok"

Aymen Adbennour alternatiflerden biri. Henüz kesinleşmiş bir şey yok.

Senin için hazırladığımız haberler