Kayserispor'Kayserispor'dan Deniz Türüç ve Eren Derdiyok açıklaması!

09.07.2019 - 16:22 | Son Güncellenme: 09.07.2019 - 16:33

Kayserispor'Kayserispor'dan Deniz Türüç ve Eren Derdiyok açıklaması!

Kayserispor'dan Deniz Türüç ve Eren Derdiyok açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Deniz Türüç'ü kadrosuna katmak istiyor. Görüşmeler devam ediyor. Peki Kayserispor, son olarak Galatasaray forması giyen Eren Derdiyok ile görüştü mü? İşte detaylar... 

Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Deniz Türüç, Eren Derdiyok, Bankalar Birliği ve transfer gündemini değerlendirdi. 

Beşiktaş, Galatasaray ve Beşiktaş...

Deniz Türüç için şu ana kadar resmi bir teklif yok. Doğrudur görüşmeler devame diyor. Başkanımız diğer kulüp başkanlarıyla da görüşüyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Deniz'e ilgileri var, bunu saklamaya gerek yok. Tamamen başkanlar nezdinden görüşmeler devam ediyor.

Resmi bir teklif yok

Üç kulüp ile görüşüyoruz. Resmi bir teklif yok ama görüşmeler var. Fenerbahçe son 1 saat içinde teklif yaptıysa bilmiyorum. Başkanım bana yaptığı açıklamada "Ben başkanlar nezdinde görüşmelere devam ediyorum" demşti.

Deniz de giderken kulübe para kazandırarak gitmek istiyor. O konuda çok karakterli bir futbolcu. Olabilirse bizi de mutlu etmek istiyor. Bu şekilde kulübüne vefa göstermek istiyor. Deniz birazda topu bize attı. Onun kendi iç muhasebesini net bilmiyorum ama

"Fatih Terim de muhtemelen istiyordur Deniz'i"

Şunu da biliyorum Deniz işin yüzde 70-80'nini bize bıraktı. Mutlu olduğu bir takımda oynamak istiyor. Hangi takım istiyor ne yapıyor bilmiyorum. Kendi nasıl mutlu olursa öyle yapacak. Üç kulübümüz de Deniz Türüç'ü istiyor. Deniz'i herkes kulübünde ister. Deniz 3 sezondur kendini gösteren bir oyuncu. Her teknik adam onunla çalışmak ister. Galatasaray'dan da Fatih hoca muhtemelen istiyordur onu. Muhtemelen bu bir hafta içerisinde Deniz'in futbol yaşantısı şekillenecektir. Vedat Muriç transferi gibi gelişmeyecektir. Bu kadar karmaşık olmaz.

"Kampa tam kadro gitmek istiyoruz"

Mümkün olduğu kadar kampa tam kadro ile gitmek istiyoruz. Şu 10 gün hareketli geçecek. Futbolcu satarsınız elinizdeki maliyete göre daha iyisini alırsınız. Tamamen maliyetle alakalı. Biraz futbolcu satışına bağlı. Malum federasyon ile alakalı sorunların çözülmesi de gerekiyor. Herkes bekliyor bunu. Ben anlaşacaklarını düşünüyorum. Taraflar bir araya geleceklerdir. Kur farkı sadece yayıncı kuruluşu etkilemiyor. Takımları da etkiliyor. Oyuncu transferleri döviz üzerinden. Ben umut ediyorum şahsı kanatime göre anlaşacaklar. Çünkü yavaş yavaş kura çekimine doğru gidiyoruz, Avrupa'da oynayacak takımlarımız var.

Eren Derdiyok transfer durumu...

Eren Derdiyok şu anda bizim ilgimiz olan bir oyuncu. Tecrübeli bir oyuncu. Bizim şu anda kendisini torbaya attığımız kadro planlaması yaptığımız, ilgi alanımız da olan oyunculardan biri.

Bankalar Birliği...

Trabzonspor'un borçları yapılandırıldı biliyorsunuz. Zaten 31 Ağustos itibariyle TFF'nin Lisansını herkes almak zorunda. Yayıncı kuruluşun da durumu yakında belli olur.

AJANSSPOR-ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler