Kayserispor'dan Deniz Türüç ve Jackson Martinez açıklaması

19.07.2019 - 20:04 | Son Güncellenme: 19.07.2019 - 20:04

Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Orhan Taşçı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Takviye yapmak istiyoruz"

Eray'ın sakatlığından sonra Hakan'la bir yıllık anlaşma yaptık. İnşallah tecrübelerinden genç kaleciler de faydalanacak. Yurt dışı kampına tam kadro gitmek için özen gösteriyorduk. Belli bir bütçemiz var. Yapılandırma ile alakalı olarak transferler değişiklik gösterdi. Takviye yapmak istiyoruz ancak hocamızın görüşlerini de bekliyoruz.

Deniz hangi takıma transfer olacak?

Deniz konusunda artık saklamanın bir anlamı yok. Galatasaray ve Fenerbahçe ortaya çıktı. 3. bir ihtimal ise Kayserispor'da kalması. İmza atılana kadar bir şey belli değil diyordum. Bizim Deniz'i göndermek gibi bir durumumuz yok. Deniz'den de ısrarcı bir tavır yok. Takım düzeni ve oyuncu açısından artık transferin birkaç gün içinde netleşmesini bekliyoruz.

Jackson Martinez transfer listesinde mi?

Tekrardan borçlanmaya korkuyoruz. Maliyet açısından da dikkatle transfer hamlesi yapıyoruz. Jackson Martinez şu an listemizde değil.

Senin için hazırladığımız haberler