Kayserispor Süper Lig'de Oynanacak Ümraniyespor Maçının Günü Değişti

Burak Alaca
28.03.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 21:24

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor yayınladığı açıklamada sıkışık fikstür nedeniyle ligde oynanacak HangiKredi Ümraniyespor gününün değiştiğini duyurdu.

Kayserispor Süper Lig'de Oynanacak Ümraniyespor Maçının Günü Değişti

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor yapılan açıklama ile ligin 28. haftasında oynanacak HangiKredi Ümraniyespor maçının gününün sıkışık fikstür dolayısıyla değiştiğini duyurdu.

1 gün öteye atıldı

Kayserispor kulübü yayınladığı açıklamada "Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında, 09.04.2023 Pazar tarihinde oynanması planlanan HangiKredi Ümraniyespor karşılaşması 10.04.2023 Pazartesi tarihine alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Ümraniyespor'a teşekkür

Açıklamanın devamında "Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarından oluşan fikstür sıkışıklığı nedeniyle maçın bir gün sonra oynanması talebimize anlayış ve destekleri için HangiKredi Ümraniyespor kulübü yönetimine teşekkür ederiz." dendi.

İlgini Çekebilir
İstanbul Boğaları, Kayserispor'u 2 golle devirdi
Habere Git

Kayserispor için iki zor maç

Spor Toto Süper Lig'de 7. sırada bulunan Kayserispor milli aranın ardından 1 Nisan'da Trabzonspor'un konuğu olacak. Sarı kırmızılı ekip çok geçmeden 6 Nisan'da ise Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde bu sefer İstanbul'da Fenerbahçe'nin konuğu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler