Kayserispor'dan Mensah için resmi açıklama: 'Beşiktaş...'

19.01.2020 - 00:21 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 10:07

Mensah, Kayserispor'dan ayrılacak mı? Mensah'a Beşiktaş ve Galatasaray, transfer teklifi yaptı mı?

Kayserispor'dan Mensah için resmi açıklama: 'Beşiktaş...'

Galatasaray'da Bernard Mensah defteri yeniden açıldı. Kayserispor'da kadro dışı bırakılan Ganalı futbolcu için görüşmelere başlandığı iddia edildi. 

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine gelen Mensah için Kayserispor'dan son dakika transfer açıklaması geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İstikbal Mobilya Kayserispor Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Mensah için Beşiktaş'la görüşmemiz oldu. Bu görüşme olumsuz sonuçlandı. Mensah için Beşiktaş'tan kulübümüze teklif geldi. Oyuncumuzla ilgili yurt dışından da teklifler geldi. Mensah için kulübümüze Galatasaray'dan gelen transfer teklifi olmadı." ifadelerini kullandı ve ekledi: 

"2019 yılı bizim için gerçekten çok ama çok zordu. Başkanımız Berna Gözbaşı ile o hava kötü hava yok oldu. 1 ya da 2 tane oyuncu transfer edeceğiz. Stoper ve sol bek transferi düşünüyoruz. (Emre Taşdemir ve Sapunaru için) Söylediğiniz oyuncular, iyi oyuncular. Jimmy Durmaz ile Emre Taşdemir'e karşılık Mensah takası gündemde değil. Bu haberlere gülüyorum. Transferde bizim için maliyetler çok önemli."

 

Senin için hazırladığımız haberler