Kayserispor'dan sert açıklama: "TFF bizden görüş almadı"

07.05.2020 - 17:39 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 17:39

Kayserispor Asbaşkanı Mustafa Tokgöz, Süper Lig’in haziran ayı içerisinde başlayacak olmasının büyük risk olduğunu söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Tokgöz, "Kulüpler Birliği ve TFF, liglerin oynanıp, oynanmamasıyla ilgili bizden görüş almadı. Liglerin oynanmamasını istiyormuşuz gibi bir algı oluşturuldu. Biz ortada bir risk olduğunu dile getiriyoruz. Maçların oynanmasını 14 kulüp istiyor, 4 kulüp istemiyorsa maçlar oynansın, hiçbir problem yok. Şu anda maçların nerede oynanacağını bile kimse bilmiyor. 13-14 kulüp maçların oynanmasını istiyor diyorlar ama o kulüpler sessiz kalıyor,  bu konuda 'evet' ya da 'hayır' demiyorlar. 12 Haziran'ın bir senaryo olduğunu düşünüyorum. Yaşanan süreçte bizler de futbola hasret kaldık, maçların oynanmasını isteriz. Fakat bu kadar vaka varken maçlar oynanamaz." ifadelerini kullandı.

Mensah ve Emre Demir'e teklif yok

Robert Prosinecki, Emre Demir ve Mensah hakkında konuşan Tokgöz, "Teknik direktörümüz Robert Prosinecki ağır risk grubunda hocamız antrenmanlara bile çıkamıyor. Emre Demir ve Mensah'la ilgili transfer gelişmelerini bizler de basından takip ediyoruz. Şu anda iki oyuncu için de gelen resmi transfer teklifi yok. Fakat önümüzdeki süreçte mutlaka gelecektir." dedi.

Mustafa Tokgöz, sarı-kırmızılı takımın yeniden Covid-19 virüs taramasından geçirildiğini, sonuçların cuma günü kendilerine ulaştırılacağını ve bunun akabinde de antrenmanlara başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler