Kayserispor'dan taraftarlara forvet transferi müjdesi!

08.09.2020 - 11:55 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 12:07

Kayserispor forvet transferi yapacak mı? İşte bu sorunun yanıtına kulübün sportif direktörü Bülent Bölükbaşı'ndan yanıt geldi. Bölükbaşı, bu hafta sonuna kadar forvet transferi yapacaklarını ifade etti.

Süper Lig 2020-2021 futbol sezonunda güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Hes Kablo Kayserispor, kadrosuna forvet oyuncu katarak transfer çalışmalarını sonlandırmak istiyor. Sportif dirketör Bülent Bölükbaşı, transfer çalışmaları hakkında konuştu.

“Forvete transfer yapmak istiyoruz”

Bülent Bölükbaşı, "Geçen sezon kadromuzda bulunan birçok oyuncu ile yeni sezonda bir arada olmayacağız. Onların yerine önemli transferler yaptık. Son bir transfer de forvet hattına yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta sonuna kadar bu transferi noktalayabiliriz" dedi.

“Fırsat transferi de yapabiliriz”

Ayrıca Bölükbaşı, "Görüştüğümüz 2-3 isimden birisiyle anlaşmaya varıp mukavele yapmak istiyoruz. Oyuncular için tekliflerimizi sunduk. Eğer bizim şartlarımız kabul edilirse hemen sözleşme yapacağız. Bunun dışında uygun olması halinde fırsat transferi yapabiliriz" görüşünde bulundu. Bülent Bölükbaşı, Kayserispor'un gündeminde Badji veya Burnet gibi isimlerin olmadığını da sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler