Kayserisporlu oyuncular Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi

06.07.2020 - 23:11 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 23:11

Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde, Hes Kablo Kayserispor, konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takım oyuncuları açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"2 haftadır istatistik yapıyorum"

Hasan Hüseyin: "Takımım kazandığı için çok mutluyum. 2 haftadır istatistik yapıyorum. Hoca bana güveniyor ve sürekli öne çıkmamı istiyor. Sürekli gol arıyorum. Son haftalarda öz güvenimiz yerine geldi. Her yerime kramp girdi ancak koşmaya devam ettim. 2. golüm çok güzel bir goldü ancak ilk golüm takımı ateşledi."

"Takım olarak bütünleştik"

Enver Cenk Şahin: "Bizim için çok önemli bir maçtı. Son 2 maçta 2 galibiyet aldık ve bu hafta 9 puanlık bir haftaydı. Takım olarak bütünleştik. Burada önemli olan kazanmaktı. Rakip ilk yarıda çok pozisyon buldu ancak iyi oynayıp kazandık. Bu haftaki 3 maça teker teker bakarsak 9 puanlık bir maç diyebilirim. Yükselişimiz ve mücadelemiz devam ediyor. En iyi şekilde perşembe günkü maça hazırlanıp ligde kalmak istiyoruz."

"Bugün maçın adamı Kayserispor"

Yaptığı kurtarışlarıyla maça damga vuran ve Süper Lig'de en çok kurtarış yapan kaleci durumuna geçen Lung karşılaşma sonrası Türkçe röportaj verdi: "Takım bugün çok iyiydi ve çok iyi mücadele ettik. Bizim için her maç final. Çok mutluyum ve tüm takımı tebrik ediyorum. Şu anda mutluyum ancak zamanımız yok. Rize deplasmanına gideceğiz ve oradan 3 puanla dönmek istiyoruz. Bugün maçın adamı Kayserispor"

Senin için hazırladığımız haberler