Kayserisporlu oyuncular galibiyeti değerlendirdi

20.06.2020 - 20:41 | Son Güncellenme: 20.06.2020 - 20:44

TFF Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Hes Kablo Kayserispor, sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti ve ligde kalma umularını devam ettirdi.

AJANSSPOR-HABER

Karşılaşma sonrası Kayserisporlu oyuncular yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Bugün müthiş bir maç oynadık"

Hasan Hüseyin Acar: Karantinadan önce de çok iyi maçlar çıkarmıştık ama hakkımızı bir türlü alamıyorduk. Fenerbahçe maçında da çok üst düzey oynadık ama şansımız iyi gitmedi. Bugün de müthiş bir maç oynadık, ben çok keyif aldım.

Ben bugün çok da kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık. Birçok pozisyona girdik ama değerlendiremedik bu yüzden böyle oldu.

"Irkçılık yapılması beni üzdü"

Pedro Henrique: Bildiğiniz gibi Brezilyalıyım. Orada çok farklı yerden insanlarla büyüdüm. Her insanı insan olduğum için çok seven biriyim. 21. yüzyılda ırkçılık yapılması beni çok üzen bir durum. Ben de bugün golden sonra Djedje ve Mensah'la bir mesaj vermek istedim.

"Önemli 3 puan aldık"

Silviu Lung: Sakatlığım nedeniyle biraz temkinliydim. Topa sert bir vuruş yaptım. Gol olup olmayacağını bilmiyordum ama çok sert vurdum. Ben sağ ayaklıyım ama bu sezon sol ayakla çok gol attım. Böyle olunca daha çok hoşuma gidiyor. Bu maç çok iyi mücadele ettik, taktik çok iyiydi. Bu yüzden çok mutluyuz. Önemli 3 puan aldık, moralimiz çok iyi.

Senin için hazırladığımız haberler