Kayserispor'un futbolcuları gelecekten umutlu!

11.12.2018 - 01:28 | Son Güncellenme: 11.12.2018 - 01:28

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadelenin ardından Kayserispor'un futbolcusu Deniz Türüç ve Chery beIN Sports'a açıklamalar yaptı.

"Taktiğimiz uydu"

Deniz Türüç maçın ardından, "Zor bir maçtı. İyi bir takıma karşı oynadık. Çok yetenekli oyuncuları var. İlk yarı golü bulana kadar istediğimiz gibi gitti her şey. Golü bulduktan sonra biraz geri yaslanıp zorlandık ama gol yemedik. 2 penaltıya rağmen yemedik, Lung'a teşekkür ediyorum.

Kasımpaşa'nın baskı yapacağını ama sonra arkada boşluk vereceğini biliyorduk. Taktiğimiz uydu, şanslıydık da. İstekli olursak çok daha iyi yerlere geleceğiz.

Golü menajerim ve eşime armağan ediyorum. Uzun süre forma giyememiştim. Elimden geleni yapıyorum, kendimi daha güçlü hissedeceğime inanıyorum." dedi.

"Çok iyi oynadık"

Chery ise, "Önemli bir takıma karşı oynadık. Çok iyi oynadık, ileride nasıl oynayacağımızın göstergesi. Bugün çok büyük değişiklikler yoktu sahada ama hocammız takım olarak oynamamızı söyledi. Biz de bunu yaptığımzda iyi sonuçlar alıyoruz ve bugün bunu yaptık." dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler