Kayserispor - İstanbulspor: 1-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
13.08.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 13.08.2022 - 21:16

Süper Lig'in 2. haftasında Kayserispor ile İstanbulspor karşılaştı. Maçı Kayserispor, Miguel Cardozo'nun golü ile 1-0 kazandı. İşte detaylar...

Kayserispor - İstanbulspor: 1-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

İstanbulapor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz geçen hafta Trabzonspor karşısında ilk golü kalesinde görünce sevindiğini çünkü takımın stresinin bittiğini söylemişti. Ancak, son şampiyona 2-0 yenilen İstanbulspor, bu hafta da Kayserispor'a 1-0 kaybederek erkenden strese girdi.

 

Transfer yasağıyla sezona giren Kayserispor ise evindeki ilk maçı kazanarak 3 puanla nefeslendi.

Tek gol, maçın başında geldi

Kayseri temsilcisi, Süper Lig'in yeni takımı karşısında maçın henüz 4. dakikasında öne geçti. Carole, topu sol kanattan yerden içeriye çevirdi. Ceza sahası dışı sol çaprazında bulunan Miguel Cardozo, sol ayağının içi ile uzak köşeye vurdu. Top ağlarla buluştu.

Kayserispor ilk puanlarını aldı

Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a konuk olan Kayserispor, 1-0 kaybettiği maçın ardından karşılaştığı İstanbulspor'u yenmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar, bu galibiyet ile ilk puanlarını alarak, Süper Lig'in 7. sırasına yükseldi.

İstanbul'a Trabzon tarifesi

İstanbulspor, Süper Lig'in ilk haftasında karşı karşıya geldiği Trabzonspor'a 2-0 mağlup olmuştu. Ligin yeni ekibi, Kayseri deplasmanından da mağlup ayrıldı. İstanbulspor, 2. hafta geride kalırken 0 puan ile 18. sırada kaldı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

3. dakikada sol kanattan Carole'un ortasında penaltı noktası üzerinde Cardoso, topu Jensen’in solundan ağlara gönderdi. 1-0
42. dakikada Abazaj sağdan ortaladı. Arka direkte İbrahim Yılmaz kafayı vurdu. Top direğin dibinden auta çıktı.
43. dakikada Abazaj sağdan içeri girdi ve sol ayağı ile sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler