"Kazanabileceğimiz bir maçtı"

20.08.2017 - 00:09 | Son Güncellenme: 20.08.2017 - 00:09

AJANSSPOR -  Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direkötürü Ertuğrul Sağlam 2-0 kaybettikleri  Sivasspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"İlk devre kalemize bir top geldi ve çok şanssız bir gol oldu. Bir tane tartışlan pozisyon var. İyice incelemek lazım. 1-0 oyun giderken baskı oluşturduk, sonra da risk aldık. Oyuncu değişiklikleri etki etmedi. Sonuçta maalesef mağlup olduk. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Rakip de çok iyi oynamadı. Kendi oyuncumuzun verdiği bir pasla gol yedik. Maçı geride bırakmamız lazım. Sezon başı eksiklerimiz çok. Bunları gidermek durumundayız. Önümüzdeki hafta stat açılışı Antalya maçı ile olacak. Bugün çok iyi görüntü vermedik."

Basın toplantısı

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen haftanın moraliyle Sivas'a geldiklerini, iyi oynamadıklarını ve pozisyon üretemediklerini kaydetti.

Hataları azaltmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, "Bizim için iyi bir maç olmadı. Hataları azaltıp yapılan güzel şeyleri fazlalaştırmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor'u tebrik eden Sağlam, gelecek hafta oynayacakları Antalyaspor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler