Kazancı Onana'ya sahip çıktı! "Transferde yönetim ve teknik heyet onayı var"

Akın Ungan
07.10.2023 - 15:51 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 17:27

Beşiktaş'ın eski sportif drektörü Ceyhun Kazancı, 4 milyon Euro'ya transfer edilen fakat kadroya giremeyen Jean Onana'ya sahip çıktı. İşte detaylar...

Kazancı Onana'ya sahip çıktı! "Transferde yönetim ve teknik heyet onayı var"

Yaz transfer dönemini rakiplerine göre sessiz geçiren Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı, bonservisine 4 milyon Euro ödenmesine rağmen kadroya giremeyen ve eleştirilen Jean Onana'ya sahip çıktı.

"Onana'yı oynatmayanlar transfer kararını üstlerine almıyor"

Onana transferinde eleştirilere maruz kalan Ceyhun Kazancı, bu kararda yönetim ve teknik heyet onayının olduğunu belirterek, oyuncunun kadroya girememesinin tek sebebinin kendisinin olmadığını vurguladı. Kazancı, "Kamerunlu oyuncuyu Lens'ten 4.8 milyon Euro'ya alırken, yönetim ve teknik ekiple birlikte karar verdik. Görüyorum ki Onana'ya fazla şans tanımayan yetkililer, transfer kararını hiç üstlerine alınmıyorlar" dedi.

"Onana'nın arkasında kimse durmuyorsa ben buradayım"

Sözlerine devam eden eski sportif direktör, "Onana'nın arkasında kimse durmuyorsa ben buradayım. Sözlerimin ve kararımın arkasındayım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Çarşı maçta takımına susacak
Habere Git

"Ofansif görevlerde üst düzey performans beklenemez"

Ceyhun Kazancı, "Onana savunmanın önünde, defansif özellikleriyle bilinen bir oyuncuydu. Ofansif görevlerde üst düzey performans beklenemezdi. Bordeaux, önceki yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı bulunca Onana'yı Lens'e sattı. Oradan da ihtiyacımıza uygun görerek biz aldık" şeklinde konuştu.

"10 milyon Euro ücretle futbolcu oynatmak batağa götürür"

Beşiktaş'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı yıldız transferlere değinen Kazancı, "Yılda 10 milyon Euro ücretle futbolcu oynatmak kulüpleri finansal anlamda batağa götürür" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler