"Kazanmak istiyoruz"

28.12.2015 - 17:25 | Son Güncellenme: 28.12.2015 - 17:25

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor, çarşamba günü sahasında oynayacağı Samsun Canik Belediyespor maçında galibiyet hedefliyor.

Başantrenör Levent Deringöl, yaptığı açıklamada, ligde üst üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından 13. sıraya kadar gerilediklerini söyledi.

Şu ana kadar oynadıkları maçların sadece 3'ünü kazanabildiklerini, 8 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldıklarını belirten Deringöl, "Önümüzdeki Samsun Canik Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Bir an önce toparlanmak istediklerini ifade eden Deringöl, "Bunun için Samsun Canik Belediyespor maçına çok önem veriyoruz. Bu sezon sahamızda çok iyi maçlar oynadık. Özellikle taraftarlarımızın desteğiyle çok iyi işler yaptığımız ortada. Aynı performansı bu maçta da sergileyerek galip gelmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

Deringöl, takıma dahil edilen ABD'li oyuncu Tierra La She Ruffin Pratt'ın antrenmanlara çıktığını da kaydederek, "Bu oyuncunun Samsun Canik Belediyespor karşısında oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Oyuncuyu bu maçta oynatmak için çalışmalarımız sürüyor" ifadesini kullandı.

Öte yandan, mor-beyazlı ekip, çarşamba günü sahasında oynayacağı Samsun Canik Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

Durugöl Spor Salonu'nda başantrenör Levent Deringöl idaresinde çalışmalarına başlayan Orduspor, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler