Beşiktaş, Kazımcan Karataş için transfer teklifini yükseltti

12.06.2022 - 11:59 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 12:07

Küme düşen Altay'ın genç sol beki Kazımcan Karataş'ı transfer etmek isteyen ve siyah beyazlı kulübe yaptığı ilk teklif reddedilen Beşiktaş fiyat yükseltti. İşte detaylar...

Beşiktaş, Kazımcan Karataş için transfer teklifini yükseltti

Belçika ekibi Westerlo ve İttifak Holding Konyaspor'un ardından Altay'a 19 yaşındaki Kazımcan için resmi teklifte bulunan 3'üncü kulüp Beşiktaş oldu. 

Kartal, Rıdvan'ın yerine Kazımcan'ı istiyor

Altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz'ı 6.5 milyon Euro bonservis ücretiyle Eintracht Frankfurt'a satmaya hazırlanan Beşiktaş, Rıdvan'ın yerini Kazımcan ile doldurmayı planlıyor.

Beşiktaş teklif yükseltti

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki Kazımcan için Altay yönetimine önce 10 milyon TL bonservis ücreti ve bir sonraki satıştan yüzde 10 pay teklif ettiği, Altay'ın bu rakamı kabul etmemesi üzerine bonservis teklifininin 15 milyon TL'ye satış payının da yüzde 20'ye yükseldiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Bomba iddia! Jorge Jesus'un gözdesi Beşiktaş'a geliyor
Habere Git

Pazarlık sürüyor

Altay ve Beşiktaş yönetimleri arasındaki pazarlıkların sürdüğü ifade edilirken, önümüzdeki hafta transfer görüşmelerinin sıklaşacağı bildirildi. Ümit Milli Takım forması giyen sol bek Kazımcan Karataş, kanatlarda da görev yapabiliyor.

25 maçta 2 asist

Güncel piyasa değeri 950 bin Euro olan Kazımcan Karataş geride kalan sezonda Altay formanısı 25 karşılaşmada giyerken 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler