'Kazımcan Karataş için transfer teklifi aldık'

03.06.2020 - 14:19 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 14:26

Son dakika transfer haberleri... Altay'da Cenk Özkaçar'ın ardından Kazımcan Karataş için de transfer teklifleri geliyor. Peki Kazımcan Karataş'a hangi takımlar teklif yaptı? İşte detaylar...

'Kazımcan Karataş için transfer teklifi aldık'

TFF 1. Lig’de mücadele eden Altay’da alt yapıdan yetişen oyunculara transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüp geçtiğimiz haftalarda stoper Cenk Özkaçar için Süper Lig ve yurt dışından bazı teklifler aldığını açıklamıştı.

Kazımcan Karataş'a hangi takımlardan transfer teklifi var?

Altay Profesyonel  Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, genç oyuncularına gelen transfer tekliflerini doğrulayarak, “Alt yapımızdan Türk futboluna yeni gençler kazandırmaya devam ediyoruz. Geçmişte bir çok oyuncuyu Türk sporuna armağan eden kulübümüz sağlam alt yapısı ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ay içinde Cenk Özkaçar için gelen teklifleri kamuoyuna duyurmuştuk ancak o gün şunu da özellikle belirtmiştim. ‘Şu anda süper lig yarışının içindeyiz. Tek hedefimiz olan Süper Lig’e konsantre durumdayız. Transfer görüşmelerinin hepsini sezon sonuna erteledik’ Yine hafta içinde bu defa bir başka oyuncumuz Kazımcan Karataş için Süper Lig’den ve yurt dışından bazı kulüplerden teklifler gelmeye başladı.” dedi.

'Değerlendirmeyi sezon sonuna bıraktık'

Altay’ın güçlü alt yapısı ile gelecek yıllarda da Türk futboluna birçok yıldız kazandıracağını ifade eden Bozok, “Lig devam ederken Cenk Özkaçar ve Kazımcan’a gelen teklifler kulüp olarak doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Gerek Cenk gerekse Kazımcan Altay’da bulunmaktan dolayı çok mutlular. Sezon sonunda hem Altay’ın hem de oyuncularımızın menfaati doğrultusunda en doğru kararı vereceğiz. Bizim şu anda tek düşüncemiz Süper Lig’e yükselmektir. Başka bir düşüncemiz bulunmuyor.”

Altyapıdan 8 oyuncu A Takımla çalışıyor

Öte yandan Siyah-beyazlı ekipte geçtiğimiz günlerde U19 ve U17 takımlarda forma giyen Cenk Blom, Arda Gezer, Melih İşlek, Furkan Mehmet Doğan, Ali Kızılkuyu, Fatih Ergen, Tugay Gündem ve Alperen Kızkapan'ın A Takımla idmanlara çıktığı kamuoyuna açıklanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler