Keçeli: "Yönetim belli ki bu seneyi bırakmış"

30.01.2020 - 18:05 | Son Güncellenme: 30.01.2020 - 15:11

Beşiktaş’ın Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Teknik direktörlük görevine uzun yıllardan beri yakından tanıdığı Sergen Yalçın’ın getirilmesini yorumlayan Keçeli, “Beşiktaş yönetimi belli ki bu seneyi bırakmış. Bari taraftarın isteğini yerine getireyim diye düşünerek Sergen Yalçın’ı göreve getirdi” dedi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

Metin Keçeli: ”Yönetim belli ki bu seneyi bırakmış”

Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın’ı sever. Tribün eskiden Pascal ile ilgili de tezahürat yapardı. Yönetim, taraftarın isteğine kulak verdi. Sergen Yalçın’ı genç takımdan beri tanıyorum, çok da severim. Futbolda önemli yerlere geldi. Yönetim, belli ki bu seneyi bırakmış. Bari taraftarın isteğini yerine getireyim mantığıyla Sergen Yalçın’ı getirdi.

Metin Keçeli: ”Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olamaz”

Sergen Yalçın mantıklı düşünmeyi bilir. Akılcı biridir. Her gelen hoca yeni transfer ister. Elinde bir kadro var. En iyi verim almaya çalışacak. Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olamaz. Zor bir ihtimal. Gelinebilecek en iyi yere gelmek bir hocanın yapabileceği en büyük iyiliktir.

Metin Keçeli: “Oğuzhan, Hollanda’da kendisini toparlar”

Oğuzhan’ın ayrılması kendisi adına önemli. Beşiktaşlıların içini bir hüzün kapladı. Beşiktaş’ta çok büyük performans düşüşü yaşadı. Şenol Hoca, kendisine destek oldu ve en kötü döneminde bile milli takıma aldı. Feyenoord’da kendisini toparlayacağını düşünüyorum. Gitmesini bu yönden olumlu buluyorum.

Metin Keçeli: ”Caner ve Gökhan ile sözleşme imzalanmalı”

Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile yeni sözleşme imzalanmalı. Neden? Çünkü gittiklerinde yeri dolmayacak. Altyapıdan gelecek çocuklar oynayabilecek mi? Bu sorunun yanıtını bulabilmeli. Alttan oyuncular geliyorsa tamam ama öyle bir durumu yok. Caner ve Gökhan’ın kalması Beşiktaş’ın faydasına.

Senin için hazırladığımız haberler