Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren'den Süper Lig açıklaması

30.07.2021 - 15:13 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 15:16

Son dakika TFF 1. Lig haberleri... Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren, Süper Lig ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren'den Süper Lig açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Püren, Süper Lig'de başkent Ankara'nın temsil edilmemesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

'Üzüntüm 3 Ankara takımının da Süper Lig'de olmaması'

Kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulunan Püren, ''Üzüntüm 3 Ankara takımının da Süper Lig'de olmaması. Umarım sezon bittiğinde başta biz olmak üzere Ankara takımları Süper Lig'e yükselmiş olur.'' ifadelerini kullandı.

'Takımımıza kaliteli futbolcuları dahil ettik'

Sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren başkent ekibinin yoğun bir kamp dönemi geçirdiğini anlatan Püren, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek şunları kaydetti:

 

''Takımımıza kaliteli futbolcuları dahil ettik. Kulüp yapısı itibariyle yarışan ve geliştiren bir profilimiz var. Şu anda 3 etaplı olarak yaptığımız kampta fiziksel ve taktiksel olarak belirli bir aşamanın üzerindeyiz. Yarışmacı kimliğimizden vazgeçmeyeceğiz, rakip ayırt etmeden kendi oyun formatını rakibe kabul ettiren, pozitif futbol oynayan bir takım olacağız.''

Senin için hazırladığımız haberler