Keçiörengücü'nde Taner Taşkın: “Daha üstün olduğumuzu düşünüyoruz”

Akın Ungan
26.12.2021 - 22:10 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 22:12

MKE Ankaragücü ile Ankara Keçiörengücü karşılaştı. 2-1 mağlubiyetin ardından Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, açıklamalarda bulundu.

Keçiörengücü'nde Taner Taşkın: “Daha üstün olduğumuzu düşünüyoruz”

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü’ne 2-1 kaybeden Ankara Keçiörengücü’nde Teknik Direktör Taner Taşkın, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum"

Ankara derbisini değerlendiren Taner Taşkın, “Bugün sahada 90 dakika mücadele eden bir takım vardı. Oyuncularımdan son derece memnundum. Geldiğimiz günden itibaren çok ciddi puanlar topladık. 19 puanla ikinci devreye giriş yapacağız. Gönül isterdi ki bugün buradan puanlarla ayrılalım. Oyuncu grubumuz sahada istediğimiz bir çok şeyi yaptı. Geldiğimiz günden beri çok basit gol yeme sıkıntımız var. Bunu bir türlü aşamadık. İnşallah ikinci devre defans bölgesine ciddi takviyeler yapıp daha güvenli bir takım haline geleceğiz. Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Biz oyun olarak ve mücadele olarak daha üstün olduğumuzu düşünüyoruz. İkinci devreye daha umutlu ve inançlı gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler