Keçiörengücü'nün Play-Off umudu son 2 haftaya kaldı

25.04.2021 - 22:29 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 22:47

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig'de Play-Off mücadelesi veren Keçiörengücü, Balıkesirspor deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi. İşte detaylar...

Keçiörengücü'nün Play-Off umudu son 2 haftaya kaldı

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'de 32. hafta maçları tamamlandı. Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren başkent temsilcisi Keçiörengücü, deplasmanda Balıkesirspor'u 2-1 mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte Play-Off iddiasını güçlendiren ekip; matematiksel anlamda Play-Off'lara 1 puan kadar uzaklıkta bulunuyor. Öte yandan, Balıkesirspor için bir alt lige düşme ihtimali az da olsa geçerliliğini korudu. 

Balıkesir, Keçiörengücü'ne yenişemedi

Günün en kritik maçlarından biri Balıkesirspor'un sahasında oynandı. Balıkesirspor, küme potası ihtimalini matematiksel anlamda bitirmek isterken; Keçiörengücü, Play-Off şansını zora sokmak istemiyordu.

 

İlk gol ev sahibi ekipten, henüz 27. dakikada gelse de Keçiörengücü 40. dakikada Barış Yılmaz'la soyunma odasına beraberlikle gitti. Keçiörengücü'nü öne geçiren gol ise, ikinci yarının hemen başında savunma oyuncusu Soner Gönül'den geldi. Gönül, 47. dakikada takımını öne geçiren golü attı. 

Bu sonuçla birlikte Keçiörengücü 52 puanla, 50 puanlı Ümraniye'nin bir basamak üstünde 7. sıraya kurulurken; Balıkesirspor, 35 puanla 13. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler