Kedisini tekmeleyen Kurt Zouma'ya 300.000 sterlin para cezası

Feride Kara
09.02.2022 - 18:22 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 18:29

West Ham United forması giyen Kurt Zouma'nın kedisine tekme attığı görüntülerden sonra kulübü iki haftalık maaş kesintisi ve 300.000 sterlin para cezası verdi

Kedisini tekmeleyen Kurt Zouma'ya 300.000 sterlin para cezası

 Ünlü futbolcu Kurt Zouma'nın kedisine şiddet uyguladığı görüntüler tüm dünyada skandal etkisi yaratırken  West Ham United futbolcuyu iki haftalık maaş kesintisi ve 300.000 € para cezasına çarptırdı.

Zouma özür diledi

Fransız futbolcu Zouma'nın evindeki bir kediye futbol topuna vurur gibi tekme attığı görüntüler büyük tepki çekti. Zouma konuyla ilgili yaptığı açıklamada özür dileyen ve yaptığı hareketlerin hiçbir mazeretinin olmadığını ve pişman olduğunu söyledi. 

İlgini Çekebilir
Kış transfer dönemi bitti! İşte son dakika hareketleri
Habere Git

Kedileri elinde alındı

Zouma, evindeki kediye şiddet gösterdiği görüntülerin ortaya çıkmasıyla kediler hayvanları koruma derneği tarafından yıldız oyuncunun elinden alındı. West Ham United, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “West Ham United olarak videodaki oyuncumuz Kurt Zouma’nın eylemlerini kayıtsız şartsız kınıyoruz. Kurt ile görüştük ve konuyla kendi içimizde ilgileneceğiz ancak hayvanlara karşı zulmü hiçbir şekilde tasvip etmediğimizi belirtmek isteriz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler