"Kefil oldum, kelepçe yedim!"

Eren Tuncay
03.07.2021 - 12:38 | Son Güncellenme: 03.07.2021 - 12:42

Gaziantepspor Teknik Direktörü Burak Şar, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu ve "Kulübe kefil oldum, kelepçe taktılar" dedi. İşte detaylar...

"Kefil oldum, kelepçe yedim!"

AJANSSPOR - HABER

Gaziantepspor'da teknik direktörlük yapan Burak Şar, Radyospor'da yayınlanan Üçleme Programı Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın konuğu oldu. Yaşadığı kötü olayları paylaşan genç teknik adam, o süreci Üçleme'ye anlattı.

"Dünyam başıma yıkıldı"

Birilerine güvenerek ve Gaziantepspor başkanının cezaevinde yatmaması gerektiğine inanarak kefillik imzası attığını belirten Burak Şar, şöyle konuştu: "Ben Gaziantepspor'dayken sürekli puan silme cezaları başta olmak üzere çeşitli cezalar aldık. Sonra bir gün kulüp müdürümüz geldi, Hasan başkanı cezaevine atıyorlar elektrikten dolayı dedi. Kefil olmamız istendi, düşünmeden kabul ettik ve bir imza attık 77 bin lira gibi bir rakama, sonra bana 'sen tesise git biz elektriği açtıracağız' dediler. 'Tamam' dedik. Koskoca Celal Doğan Tesisleri neticede, halı saha olarak kiralarız halletmeye çalışırız dedik. Sonra ilerleyen süreçte eve bir bilgilendirme gelmiş, mahkeme kağıtları. Ardından bana bir ihtârname geldi. Ben de 25 Temmuz'da teslim oldum, Adliye'ye götürüldüm, kelepçe takıldı bana. Ben adam öldürmedim diyorum, görevliler mecburuz hocam diyorlar. Dünyam başıma yıkıldı. Bu covid 19 olayları olmasaydı, cezaevindeydik şuan. Hatta şuan da mahkumum normalde ama izinliyim, 30 Temmuz'da tekrar teslim olacağım. Başkan çıktı şuan, onda bir sıkıntı yok. Gaziantep'teki yöneticiler beni davet ettiler, bir şekilde halletmeye çalışacağız."

"Gaziantep'le övünenler çıksın ortaya!"

Gaziantepspor'da çok zor günler geçirdiklerini de aktaran Burak Şar, Gaziantepspor ile, Gaziantep ile övünen kişilere açık çağrı yaptı. Şar, "Biz Gaziantepspor'da hiç para kazanmadım ne yalan söyleyim. Gencecik futbolcu kardeşlerimi kazandım. Biz her akşam tesislerde mum ışığında yemek yerdik, öyle bir yokluktaydık. Yıllarca Gaziantep ile Gaziantepspor ile övünenler neredeler, bugün de çıksınlar ortaya." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler