Giresunspor'da Hakan Keleş, Antalyaspor Maçını Değerlendirdi

14.01.2023 - 16:59 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 17:07

Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda karşılaştığı FTA Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Giresunspor'da Hakan Keleş, Antalyaspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile Bitexen Giresunspor karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park'ta oynanan karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

Keleş, Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.

Maçın genelinde iyi oynadıklarını belirten Keleş, bunca takımın kamp yapmaya geldiği Antalya'da zeminin kötü olmasının düşündürücü olduğunu kaydetti.

İlgini Çekebilir
4 gollü maçta kazanan yok
Habere Git

"İlk yarı hedefimiz 20 puanın üzerine çıkabilmekti"

Kazanılamayan karşılaşmalarda kaybetmemenin de önemli olduğuna işaret eden Keleş, "Önemli olan deplasmandan puanla dönebilmekti. İlk yarı hedefimiz 20 puanın üzerine çıkabilmekti. Ligin ikinci yarısı daha zorlu geçecek. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda ligi tamamlarız." dedi.

Antalyaspor-Giresunspor maçı golleri

Fraport TAV Antalyaspor'un gollerini 4. dakikada Doğukan Sinik ile 59. dakikada Luiz Adriano kaydederken, Bitexen Giresunspor'un sayıları ise 40. dakikada Borja Sainz Eguskiza ve 79. dakikada Rijad Bajic'ten geldi.

Bu sonuçla birlikte galibiyet hasreti 5 maça çıkan Antalyaspor puanını 18 yaparken Giresunspor ise 20 puana yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler