Kelkit Belediye Hürriyetspor - Artvin Hopaspor maçında futbolcular canını zor kurtardı!

05.03.2018 - 00:25 | Son Güncellenme: 05.03.2018 - 00:25

Kelkit Belediye Hürriyetspor - Artvin Hopaspor maçında futbolcular canını zor kurtardı!

Bölgesel Amatör Ligi 3'üncü Grup'ta Kelkit Belediye Hürriyetspor ile Artvin Hopaspor maçı sonunda taraftarlar terör estirdi.

Bölgesel Amatör Ligi 3'üncü Grup'ta Kelkit Belediye Hürriyetspor ile Artvin Hopaspor maç sonununda taraftar terörü. Hopasporlu oyuncular canlarını zor kurtardı. Bazı oyuncular atılan sert cisimler ile yaralanırken takım otobüsü kullanılmaz hale geldi.

Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluk için zorluk derecesi yüksek olan Kelkit Belediye Hürriyetspor ile Artvin Hopaspor müsabakası sonrası taraftar terörü yaşandı. 3. grupta haftanın önemli maçları arasında yer alan karşılaşma sonrası lider Artvin Hopaspor 2-0 ile karşılaşmayı kazandı. Liderliğine devam eden Hopaspor soyunma odasına gidemedi.

OLAYLAR ÇIKTI

Karşılaşma sonrası Kelkit Belediye Hürriyetspor taraftarları maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya daldı. Sporcu ve hakemlere saldıran taraftarlar güvenlik güçleri tarafından saha dışına çıkarıldı.

POLİS KASKI İLE KORUNDULAR

Hopasporlu yönetici ve futbolcular saha dışında da saldırıya uğradı. Otobüs camlarının kırıldığı saldırıda futbolcular ve Hopsporlu taraftarlar polis ve asker kaskı takarak ile canlarını kurtardı.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Artvin Hopaspor maç sonrası galibiyet sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

"Bu sadece fragman" diye paylaşımda da bulundular.

 

Senin için hazırladığımız haberler