Kelkitli "Denizlispor'u çok iyi analiz ettik"

06.01.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 16:47

Süper Lig'de 17. hafta heyecanı sürüyor. Günün ilk karşılaşmasında Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor'a konuk oldu. Karşılaşmayı 21.dakikada Pedro Henrique'nin golüyle Kayserispor kazandı. Maç sonrası Hes Kablo Kayserispor Antrenörü Alper Kelkitli açıklamada bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 17. haftasında Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor ile karşılaştı. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor, Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Hes Kablo Kayserispor Antrenörü Alper Kelkitli açıklamalarda bulundu.

Kelkitli, kazanılan galibiyetin kendileri için kritik olduğunu ifade etti. 

Alper Kelkitli  "Bu iki günlük süreç gerçekten çok yoğun geçti. Ekipte bulunan Uğur Kulaksız ve diğer arkadaşlarla gerçekten önemli şeyler yaptık. Denizlispor'u çok iyi analiz ettik. Oyuncularımız çok iyi mücadele örneği gösterdiler. İyi savaştılar ve bu müsabakayı kazandık." ifadelerini kullandı.

"Bu 3 puanla lige tekrar tutunmuş olduk"

Kazandıkları 3 puanın çok önemli olduğunu belirten Kelkitli, "Bu 3 puanla lige tekrar tutunmuş olduk. Galibiyeti, bize güvenen ve takımı bizlere emanet eden Berna Gözbaşı başkanımıza armağan ediyorum. Gerçekten kendisi çok değerli. Gecesini gündüzünü bu takım için harcıyor. Gerçekten o da bu 3 puanı hak etti. Ona çok teşekkür ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler