Yeni nöbetçi golcü Kemal Ademi olacak!

13.11.2020 - 11:18 | Son Güncellenme: 13.11.2020 - 11:33

Süper Lig yeni sezon öncesinde 18 transfer yapan Fenerbahçe'nin bu sezonki transferlerinden Kemal Ademi, teknik direktör Erol Bulut'tan forma bekliyor. Şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Beşiktaş ile mücadele verecek Fenerbahçe'de Kemal Ademi kaç maçta şans buldu, kaç gol attı? Kemal Ademi'nin forma mücadelesi...

Yeni nöbetçi golcü Kemal Ademi olacak!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de transferin son gününde kadroya dahil edilen Kemal Ademi şu ana kadar beklediği süreyi alamadı. Genç oyuncu forvette Mbwana Samatta ve Papiss Cisse ile forma savaşı veriyor.

Ademi 23 dakika süre aldı

24 yaşındaki futbolcu uzun boyu ve güçlü fizik yapısı ile ön plana çıkarken sarı lacivertli forma ile 3 maça çıkabildi. İkinci yarılarda oyuna giren Kemal Ademi toplamda 23 dakika süre alabildi.

Samatta ve Cisse’nin gerisinde kaldı

Uzun boylu ve hava toplarına hakimiyet, her iki ayağını da iyi kullanan, takım arkadaşlarına kafa toplarıyla servis yapma özelliklerine sahip olan 1.98’lik forvet, Samatta ve Cisse’nin gerisinde kaldı.

Erol Bulut’tan Ademi’ye özel ilgi

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, oyuncusu ile milli arada özel olarak ilgileniyor. Hamle oyuncusu olarak Ademi’yi kenarda tutan Bulut genç futbolcunun oyuna girdiği maçlarda daha etkili olmasını hedefliyor.

Kemal Ademi nasıl bir stile sahip?

Golcü futbolcu, nasıl bir stili olduğu sorusuna şu yanıtı vermişti:

“Vedat Muriç tipi bir santrfor değilim. Ben boyuma göre hızlı bir futbolcuyum. Topla tek başına gitmeyi, ver-kaçlar yapmayı severim. Yüksek tempoda oynamayı seven bir santraforum. Yaklaşık 1 haftadır buradayım ve burada gerçekten çok fazla kaliteli orta yapıldığını gördüm. Ortalar bazen kafanıza bazen ayağınıza gelebilir, bu değişkendir. İsviçre'de oynadığım takımda bu kadar kaliteli orta yapılmıyordu. Orada futbol biraz daha farklı, biraz daha yoğun. Tabii ki orada takımlar orta yapmıyor demiyorum ama oyun tarzı biraz daha farklı.”

Senin için hazırladığımız haberler