Kemal Erdoğan: "Sergen hoca geçen yıl da aynı heyecanları yaşattı ama hedefimize ulaştık"

03.12.2021 - 13:40 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 13:45

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurul Üyesi Kemal Erdoğan, teknik direktörleri Sergen Yalçın için "Heyecanı, adrenalini seviyor. Bize heyecan yaşatıyor. Geçen yıl da aynı heyecanları yaşattı ama hedefimize ulaştık" dedi.

Kemal Erdoğan: "Sergen hoca geçen yıl da aynı heyecanları yaşattı ama hedefimize ulaştık"

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu eşleşmeleri belli olurken, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki tesislerinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından kulüp yetkilileri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurul Üyesi Kemal Erdoğan, 5. turda eşleştikleri Altay'ın en zor rakiplerden biri olarak gördüğünü söyledi.

"Türkiye Kupası çok önemli"

Siyah-beyazlı renklere sahip iki takımın mücadelesi olacağını hatırlatan Erdoğan, "Hak eden kazansın. Diğer takımlara kıyasla bence iyi ve zorlu bir takım. Bekleyip göreceğiz. Türkiye Kupası çok önemli. Kazanan direkt UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor. Dolayısıyla Beşiktaş ve diğer takımlar için çok önem arz ediyor. En iyi şekilde hazırlanacağız ve yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

"Bundan sonra daha iyi olacağını umut ediyorum"

Süper Lig'de bu akşam oynayacakları Kasımpaşa maçını da değerlendiren Erdoğan, "Kasımpaşa maçına da her zamanki gibi kazanmak için gidiyoruz. İyi hazırlandık, zor günler geçirdik, bundan sonra daha iyi olacağını umut ediyorum. Bir sinerji yakalayacağımızı düşünüyorum. İyi çalıştılar. Güzel bir maç olacak. Tabii ki kazanmak için gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Sergen hoca geçen yıl da aynı heyecanları yaşattı ama hedefimize ulaştık"

Kemal Erdoğan, son dönemde teknik direktörleri Sergen Yalçın ile yolların ayrılması ihtimalinin gündeme geldiği yönündeki soruya, şu yanıtı verdi:

"Biz yolumuzdan hiç ayrılmadık. Devam etme kararı almadık, zaten birlikteydik. Tabii ki Sergen hocamız çok iyi bir Beşiktaşlı. Alınan sonuçlara kendisi de çok üzülüyor. Çözüm bulmaya çalışıyor. Biz birlikteyiz, bir şeyi başaracaksak hep birlikte başaracağız. İlk geldiği zaman 3. olduk, geçen yıl hem kupayı hem ligi kazandık. Dolayısıyla yapabiliriz. Baktığınız zaman çok daha iyi bir kadromuz var. Oyuncularımızın hepsi birbirinden değerli. Daha çok erken, yolumuz uzun. Daha önce başardık. Sergen hoca heyecanı, adrenalini seviyor. Bize heyecan yaşatıyor. Geçen yıl da aynı heyecanları yaşattı ama hedefimize ulaştık. Ben kendisine ve takıma çok inanıyorum. Gerçekten kaliteli bir kadroyuz. Yapamayacağımız bir şey değil. Evet Trabzonspor puan farkını açtı ama 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Sezon sonunu bekleyeceğiz ve inşallah hedefimize ulaşacağız."

Yolaç: "Her kulvarda kupaya talibiz"

Fenerbahçe Futbol A Takım İdari Menajeri Emir Hulusi Yolaç, 5. turda Afjet Afyonspor'u konuk edeceklerini ve centilmence bir müsabaka geçmesini istediklerini aktardı.

Ziraat Türkiye Kupası'nı önemsediklerini dile getiren Yolaç, "Fenerbahçe Kulübü olarak yarıştığımız her kulvarda kupaya talibiz. Rakibimiz Afjet Afyonspor oldu. Onları ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Fenerbahçe Kulübü, Afyonspor takımını ve yöneticilerini ağırlamaktan son derece mutluluk duyacaktır. Centilmence bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Olgun: "Hedefimiz maç maç ilerleyerek daha önce gittiğimiz yeri geçmek" 

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Zafer Olgun, daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final oynadıklarını hatırlatarak, "Fraport TAV Antalyaspor ile eşleştik. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Hedefimiz maç maç ilerleyerek daha önce gittiğimiz yeri geçmek. Takımımız hem ligde hem kupada iyi gidiyor. Bunu sürdürmek istiyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Türkiye Kupası önemli bir kupa. İleri gitmek için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Demirer: "Bir kere kazandık. İkinci kupa neden olmasın?"

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Semra Demirer ise, "Ziraat Türkiye Kupası anlamlı ve kıymetli bir kupa. Biz de Kayserispor olarak bir kere kazandık. İkinci kupa neden olmasın? Bu yolda adım adım ilerliyoruz. Bunun yanı sıra 'Adil ve dürüst oyun.' diyoruz. Bunun tüm spor kamuoyuna, başkanlara, oyunculara ve hakemlere yansımasını, karşılaşmaların fair-play olgusu içinde yapılmasını yürekten diliyorum. Kupayı kim hak ediyorsa o kazansın. Hakemlerimiz de düdüklerini fair-play çerçevesi içinde çalsın." şeklinde görüş belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler