Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Hatayspor Beraberliğini Değerşendirdi

Orhan Gülek
20.08.2023 - 01:01 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 01:04

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında, Mersin'de konuk olduğu Atakaş Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, değerlendirmede bulundu.

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Hatayspor Beraberliğini Değerşendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında, Mersin'de konuk olduğu Atakaş Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, ikinci yarıda istedikleri geniş alanları bulamadıklarını belirtti.

Özdeş'ten hava sıcaklığı isyanı

Özdeş, Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kentteki yüksek nem oranının oyuncuları zorladığını, hava sıcaklığının yapabileceklerini kısıtladığını söyledi.

"Bugün birer puan hakça gibi duruyor"

Maçın ilk yarısında golle sonuçlanabilecek pozisyonlar bulduklarını, ikinci devrede ise oyun üstünlüğü rakiplerine verdiklerini dile getiren Özdeş, "İkinci yarıda, ilk yarıda yakaladığımız geniş alanları, doğru opsiyonları yakalayamadık. Bugün birer puan hakça gibi duruyor. Yarından itibaren önümüzdeki maça hazırlanacağız." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Hatayspor - Kasımpaşa birbirlerini üzmedi!
Habere Git

"Yine transfer çalışmalarımız devam edecek"

Özdeş, takımın genç oyunculardan kurulu olduğunu işaret ederek, "Bunu planlayarak yaptık. Yine transfer çalışmalarımız devam edecek. Belki ligimizdeki tüm takımlar için geçerli bu. Takımım tamamlandığında hem genç oyuncuları geliştireceğimiz ortamı daha sağlıklı yapacağız hem de bu sonuçları devam ettirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler