Kemal Özdeş: "Buradan çıkmak gerekiyor..."

30.11.2019 - 18:30 | Son Güncellenme: 30.11.2019 - 18:30

Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş, Sivasspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Kemal Özdeş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"VAR'a gitseydi golü iptal ederdi"

İlk dakikalarda yediğimiz bir gol... Sonra oyuna tutunmaya çalışmak. Bizim için ikinci yarı önemliydi. Rakibin alanına yerleştik. Karambol pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı iştahlı oyunumuz vardı. Rakip 85'ten sonra farkı artırabilirdi. İkinci yarı daha doğru yerleştik. Maçın hakemi oldukça iyiydi. Oyun bitmiş, ofsayta mutlaka bakacaklar. Ancak yediğimiz ilk golde Aytaç'ın kendini attığını düşünmüş olabilir ama VAR onu çağırabilirdi. Ama VAR'a gitseydi golü iptal ederdi. Benim üzüntüm bu. Tabii bu benim fikrim. Bu oyunu sürdürmek gerekiyor. Buradan çıkmak gerekiyor. Bunun için de önümüzde bir Beşiktaş maçı var. Onu değiştirmeye çalışacağız. Devre sonuna kadar maksimum puanı almak gerekiyor. Umarım bunu gerçekleştirebiliriz.

"Bugün 2-0 kaybettik bundan dolayı üzgünüm"

“Bugün 2-0 kaybettik bundan dolayı üzgünüm. Sivasspor takımını da galibiyetten dolayı kutluyorum. Oldukça disiplinli sonuna kadar mücadele eden bir takım olmuş. Oyunun ilk bölümü 10 ve 17. dakikada 2 gol yemek ve geriye düşürmek biraz bizim için problemdi. Oyunu oturttuğumuz anlar var. Ama esas bizim için önemli olan 2. yarı oynayacağımız oyundu. Çünkü rakibimizin bu skoru korumaya yönelik oyun oynayacağını ön gördüm. 2. yarı bizim için çok üretken olmasa da, 2. yarının ilk 15 dakikası disiplinli ve daha doğru oyun oynamak istedik. Direkten dönen bir topumuz var. Sivas farkı da artırabilirdi. İkinci yarı oynadığımız oyundan memnunum. Sivas takımını da kutluyorum. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu kötü gidişe son vermek gerekiyor. Bunun için en iyi yöntem oyunumuzu güçlü bir şekilde oynamaya devam etmek ve bunu geliştirmek gerek. Biz de bunu yapacağız. Maçın hakemi de oldukça iyi bir maç yönetti. Maç sonu izlediğimde Sivaslı oyuncu kendine avantaj sağlayan bir pozisyonda kalçasıyla Aytaç’ın sıçramasını engelliyor. Bence gereksiz bir inisiyatif almış. Dünyanın 5 hakeminden biri Cüneyt hoca. O pozisyona faul olarak değiştirebilecek de bir hakem. Tabii bugün ki mağlubiyet bununla açıklanamaz. Karşımızda disiplinli oldukça iyi mücadele eden bir takım vardı. Sivas’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Biz de toparlamak için çabuk hareket edeceğiz.”

Senin için hazırladığımız haberler