Kemal Özdeş'den Tunay Torun açıklaması!

10.04.2017 - 22:47 | Son Güncellenme: 10.04.2017 - 22:47

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'nın sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"1 puan iki takım için de kötü oldu..."

Dengeli başlayan oyun ve rakip takımın pas yapması bizi kendi alanımıza itti. Kendi alanımızda oynadığımız için pozisyon vermedik. İlk yarı doğru oynamadık. İkinci yarı oyuncularım iyiydi. Konyaspor'da ve bizim takımın hedefleri vardı 1 puan kötü oldu.

"Tunay önce bizimle konuşacaktır..."

Tunay Torun için resmi teklif yok. Olması doğal değil. Tunay öncelikle bizimle konuşacaktır. Oyuncularımız takımlarında mutlu. Tunay umarım bizim takımda kalacaktır.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında da açıklamada bulunan Özdeş, müsabakanın dengeli başladığını belirterek, "İlerleyen dakikalarda rakibimiz topa daha fazla sahip oldu ve biz savunma yapmak durumunda kaldık. İlk yarı çok fazla pozisyon vermesek de karşılıklı iki atak oldu ve Atiker Konyaspor golü buldu. Devre arasında oyuncularımla rakibimizin pas bağlantısını kesmeyi konuştum. Oyunun yönünü değiştirerek etkili ataklar geliştirdik." ifadelerini kullandı.

Futbolcularının ikinci yarıda gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Özdeş, şunları kaydetti:
"İkinci yarıda penaltı kaçırdık ama ardından golü bulduk. Oyuncularım çok mücadele etti ama bu kazanmaya yetmedi. İki takımda kazanmak için sahadaydı çünkü üst sıralara yaklaşma maçıydı bu. Her maç, ikinci yarı oynadığımız oyunu sürdürmemiz gerekiyor. Rakibimizle iki tane yarı final maçı oynayacağız. Bugün oynadığımız maç lig ve puan maçıydı. O karşılaşmanın stratejileri daha farklı olacak. İkinci yarıdaki oyunumuzu tekrarlamamız gerekiyor. Umarım o iki maçta avantajlı skorları alarak finale kalırız."

Senin için hazırladığımız haberler