Kemal Özdeş'ten hakem tepkisi: "5-0 bitecek maç..."

04.11.2017 - 16:30 | Son Güncellenme: 04.11.2017 - 16:30

AJANSSPOR - Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-2 biten Bursaspor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa'ya sert tepki gösterdi.

beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Özdeş'in öne çıkan değerlendirmeleri şu şekilde:

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

"Güzel bir maç oldu ama dakika 55'e kadar. Rakibin bir tane şut girişimi yok. Bu maç bana Antalya maçını anımsattı. Top ortada kalıyor; ceza sahası içerisinde ayak dahi kırılsa, niyet önemli. Tamam bilerek oldu ve kırmızı kart verdin; Ertuğrul ve Titi de sarı kartlı. Göster ikinci kartı, at kardeşim. Antalya maçının hakemini de geçen hafta derbi maçında yan hakem olarak verdiler ve ödüllendirdiler. Bugün sokaktan bir adam da gelse bu maç için hakemlik bir durum yok. Benim takımım zaten coşkulu oynuyor. Son yediğimiz gol de Batalla ofsayt. İnsanda biraz Allah korkusu olur. Sirke gösteriye çıkmıyouruz. Bu maça iyi hakem istemek benim hakkım. Bursasspor'u da kutluyorum. Çok üzücü bir 2 puan kaybettik. 5-0 bitecek maç 2-2 bitiyor."

Basın toplantısı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da açıklamalarda bulunan Özdeş, 10 kişi kalana kadar hem hücumda hem de savunmada çok doğru oynadıklarını belirtti.

Skoru yakaladıktan sonra da önemli fırsatlar yakaladıklarını ifade eden Özdeş, şunları kaydetti:

"Maçın kader anı var, o da Trezeguet'in oyundan atılışı. Antalya'daki pozisyona çok benziyor. Hakemin iyi niyeti sezmesi gerekiyor. İşin haksızlık boyutu devreye girdi. Biz insanları eğlendirmek için iş yapmıyoruz. Bizim hayalimiz ve amacımız var. Benim takımım bu takımların hepsinden iyi. Bu sertlikte, bu sıklıkta bir maça daha iyi bir hakem gelmeli. Hakeme ihtiyaç yoktu, sokaktan biri gelse de bu kadar yönetirdi. Bir tarafta futbol oynamayan Bursaspor, bir tarafta ise futbolun gereklerini yapan Kasımpaşa vardı. İç sahada Kayserispor ve Bursaspor maçlarında iyi oynarken 4 puan kaybettik, buna üzülüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler