Kemal Özdeş'ten transfer açıklaması!

15.12.2018 - 01:56 | Son Güncellenme: 14.12.2018 - 23:03

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Bursaspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Kemal Özdeş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Maçın ilk 20 dakikasında rakibimiz topa daha fazla sahip oldu. Daha sonra takımım doğru oynamaya başladı ve dengeledik. Finalde dikkatli olabilseydik, pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı defansif olarak birlikte oynadık. Önde çoğalamama sıkıntımız oldu. Çok üretken olamadık. Taraftarımız müthiş destek verdi. Takımın mücadelesinden mutluyum. Ofansif olarak oynayamamızın sebepleri var. Gassama antrenmanda sakatlandı. Bu takımın oyunu daha da gelişecek. Bu takım üst sıralarda olmalı. Bu maça kayıp 2 puan olarak bakıyorum. iç sahada daha etkili olmamız gerekiyor. Ankaragücü maçında kazanarak devre arasında planlamalar yapacağız. Taraftarımıza layık bir takım ortaya çıkacak.

Transfer yapılacak mı?

Devre arasına 1 maç daha var. Önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz. Zaten bir yapılanma, bir planlama var. Ankaragücü maçından sonra düşüneceğiz.

Kasımpaşa benim için bir seviyeydi. Burası camianın gücü, taraftarın enerjisi ve potansiyeli olan bir kulüp. Futbolseverlerin ve medyanın beni bir yere yakıştırması çok güzel. Demekki bir şeyler üretmişiz. Olmak istediğim yerdeyim.'

Senin için hazırladığımız haberler