Kemal Özdeş'ten Yasin Öztekin ve şampiyonluk açıklaması!

10.01.2019 - 17:18 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 20:18

Kemal Özdeş'ten Yasin Öztekin ve şampiyonluk açıklaması!

Göztepe teknik direktörü Kemal Özdeş, TRT Spor'a konuk olarak gündemi değerlendirdi. Kemal Özdeş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Elimizdeki kadro mevcut puandan daha fazlasını toplayabilir. Göztepe camiasında düşüşlerden kurtulmak çabuk oluyor çünkü müthiş bir enerjisi var.

Onlara bir hayal kurduruyorum. Burada hiç zorluk yaşamadım. Müthiş bir birliktelik yaşıyoruz.

Şampiyonluk hedefi...

Göztepe'de hedeflerimizi kısa, orta ve uzun diye tarif ediyoruz. Stadımız olacak. Bir yapılanma var. Bu yarışı sürdürecek doğru bir kadro gerekiyor. Yıl sonuna kadar üst sıraları hedefleyen bir Göztepe olacak. Kısa zaman içerisinde Göztepe şampiyonluğa ulaşabilecek bir potansiyele sahip.

İlk yarı zor ve dalgalı geçti. Takımını en az değiştiren daha istikrar sağladı. Finansal problemler kulüpleri farklı yapılanmaya itti. İkinci yarı daha zor olacak. Anadolu takımlarının sergilediği performans umut verici. Biz de buna renk katmaya devam edeceğiz.

Şampiyonluk yarışı hakkında...

Geçtiğimiz sezonda Başakşehir son etaba avantajlı girmişti. Bu işte deneyimli olan camialar daha az hata yapıyor. Burada yer alan takımların şansı hala devam ediyor.

Kasımpaşa 2.5 yıl geçirdiğim, çok güzel anılar biriktirdiğim bir camia. Orası benim için anı ve deneyim artık. Şimdi Göztepe'deyim ve burayı düşünüyorum. Burası benim hayal ettiğim bir yer. Çok ağır bir sorumluluk.

Yasin Öztekin Fenerbahçe'ye mi gidecek?

Yasin Öztekin gitmeyecek. Fenerbahçe'nin bir ilgisi oldu, görüşmeleri başkanımız sürdürdü. Yasin'in düşüncesi önemli. O burada kalmak istiyorsa, bizi mutlu eder. Yasin'in burada kalmak istemesi her şeyden daha önemli.

Senin için hazırladığımız haberler