NBA Yıldızı Kemba Walker Yeni Bir Takım İçin Umutlu

İsa Kethüda
10.10.2022 - 23:42 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 23:45

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) oyuncularından Kemba Walker henüz bir takımının olmaması hakkında açıklama yaptı ve hâlâ umudunun olduğunu söyledi. Detaylar.

NBA Yıldızı Kemba Walker Yeni Bir Takım İçin Umutlu

AJANSSPOR-HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) oyuncularından Kemba Walker yeni açıklamaları ile dikkat çekti. 32 yaşındaki basketbolcu hâlâ bir takımının olmaması hakkında yaptığı açıklamada yeni bir ekip için umudunu koruduğunu söyledi. 

Takımı ile yollar ayrıldı mı?

NBA kariyerine 2011’de Charlotte Hornets ile başlayan Kemba Walker geçtiğimiz sezonu New York Knick ile kapatmıştı. Knicks tarafından Detroit Pistons’a takat edilen Kemba Walker’ın sözleşme işlemleri henüz tamamlanmadı. Satın alma işlemlerinin bu kadar uzun sürmesi ile takımla yollarının ayrıldığı, fakat bu durumun resmileşmediği bir süredir konuşulan Kemba Walker, yeni bir takım hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 

"Şansımı bekliyorum"

Amerikan Basketbol Ligi’nde 3 farklı takım için forma giyen Kemba Walker, Observer için yaptığı açıklamada güncel olarak bir takımının olmaması hakkında şunları söyledi: "Depoda bir şeyler var, bundan eminim. Sadece çalışıyorum ve elimden geldiğince iyi hissetmek için çabalıyorum. Şu anda harika hissediyorum. Uzun zamandır hissettiğim kadar iyi hissediyorum. Sadece şansımı bekliyorum."

İlgini Çekebilir
Ghezzal “Fake”, Demirkol “Peki” dedi
Habere Git

"Sadece basketbol oynamak istiyorum"

Açıklamalarında bir takım ile yeniden sahada olmak istediğinin altını çizen Amerikalı oyun kurucu önemli olanın sevdiği şeyi yapmak olduğunu şu sözlerle anlattı: "Sadece yeniden basketbol oynayabilmek istiyorum. Aldığım rol umurumda değil. Ben kariyerime yedek kulübesinden gelen bir basketbolcu olarak başladım.  Kimin umrunda ki? Sevdiğim bir şeyi oynayabilmek ve harika takım arkadaşlarının yanında olmak istiyorum. Sadece eğlenmek istiyorum."

NBA’de Kemba Walker 

Amerikan Basketbol Ligi kariyerine Doğu Konferansı ekiplerinden Charlotte Hornets ile başlayan Kemba Walker, NBA ekiplerinden Boston Celtics ve New York Knicks formaları da giydi. 11 sezonda 741 maçta sahada olan Walker’ın 33,3 dakika ortalaması ile yakaladığı genel başarı ise şu şekilde: 19,5 sayı, 3,8 ribaunt, 5,3 asist, 1,2 top çalma ve 0,4 blok.

Senin için hazırladığımız haberler