Kenan Atik istifa etti

25.02.2016 - 11:24 | Son Güncellenme: 25.02.2016 - 11:24

Sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor’a 1-0 yenilen Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Kenan Atik, görevinden istifa etti.

Sebahattin ALP-DENİZLİ

Karşılaşma sonra kulüp binasında toplanan yönetim ve Kenan Atik, karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldılar. Atik ile birlikte, yardımcıları Mehmet Olgun, Mustafa Kocakaya ve Faruk Işık da görevlerinden ayrıldılar.

Denizli BBSK’ya yeni şanslar yaratmak için istifa ettiğini açıklayan Atik, "Öyle maçlar kaybettik ki, tamamen şanssızlıktan. Son maçta, rakibin tek pozisyonu vardı o da gol oldu ve yenildik. Böyle kaybettiğimiz çok maç var. Aslında oyuncu kalitesi olarak iyi takım ama şansımız yoktu. Hoca şansı vermek için görevi bıraktım. Göz göre göre eriyoruz. Değişim şarttı. Değişimler her zaman faydalı olmuştur. Önemli olan Denizli BBSK’nın ligde tutunması. Bizlerin gelip gitmesi teferruat. İnşallah böyle gitmez” dedi.

Denizli BBSK Başkanı Rüşan Uzunoğlu’nun da karşılaşma sonrası futbolcularla konuşup, "Hakkınızı helal edin” demesi, futbolcular arasında  “Başkan bırakıyor mu acaba ?” yorumlarına neden oldu.

Atik görev aldığı 14 maçta 5 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik ile 17 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler